Myles Stephens speelde 40 minuten non-stop. Wat een wedstrijd leverde de Amerikaan af !
Volledig scherm
Myles Stephens speelde 40 minuten non-stop. Wat een wedstrijd leverde de Amerikaan af ! © BELGA

Kangoeroes Mechelen voor het eerst in de geschiedenis naar de finale: “Laat ons hier eerst van genieten”

BASKETBAL HALVE FINALE PLAY-OFFS BNXT-leagueNiet Leuven, maar Mechelen speelt de finale van de Belgische play-offs. Historisch. In de allesbeslissende wedstrijd namen de jonkies – Van Buggenhout en Palinckx - op het einde de uitblinkersrol van Stephens over. Zaterdag opent Mechelen de finale op het veld van Oostende. 

  1. BMW viermaal winnaar tijdens tweede manche van de Zolder Sprint Series: “Al jaren de kweekvijver voor nieuw talent in onze sport”
    motorsport

    BMW viermaal winnaar tijdens tweede manche van de Zolder Sprint Series: “Al jaren de kweekvij­ver voor nieuw talent in onze sport”

    Op Circuit Zolder vond vandaag de tweede manche van de Zolder Sprint Series 2022 plaats. Op het programma stonden opnieuw vier sprintwedstrijden, twee voor de Cup en twee voor de Supercup, allemaal als onderdeel van het Vlaams kampioenschap motoren snelheid. Het warme weer had zeker zijn aandeel in het verloop van de competitie, waar Fedrik Matthys (BMW) in de Cup en Yan Ancia (BMW) in de Supercup de grote winnaars werden.