Domien Loubry vond zijn ex-club Brussels goed voor de dag komen
Volledig scherm
Domien Loubry vond zijn ex-club Brussels goed voor de dag komen © BELGA

Kangoeroes Mechelen verliest openingsduel bij Brussels : “We zijn beginnen twijfelen”

BASKETBAL BNXT LEAGUEKangoeroes leed bij de start van de BNXT League een onnodige nederlaag. Op het veld van Brussels ging het met 81-73 onderuit. Een verdiende overwinning voor de thuisploeg, die wel snedig voor de dag kwam. Bij Mechelen veel chaos en individualisme.

  1. Leslie Bomona (P.Eisden) ziet gedreven ex-club Heist punt pakken: “Jammer dat kopbal van Corstjens in de slotminuut nipt naast zoeft”

    Leslie Bomona (P.Eisden) ziet gedreven ex-club Heist punt pakken: “Jammer dat kopbal van Corstjens in de slotminuut nipt naast zoeft”

    In een stevig duel raakte leider Patro Eisden niet voorbij een gedreven en fel opzittend Heist. De thuisploeg nam nochtans een ideale start en klom via Sam reeds na drie minuten op voorsprong. Met een tomeloze inzet en een enorme duelkracht liet Heist niet betijen en lukte rond het uur de gelijkmaker. Beide teams streden tot het einde voor de zege, maar verdere doelpunten bleven uit. Ook al zag Eisdens kapitein Wouter Corstjens in de slotminuut zijn kopbal nipt voorbij de staak zoeven.