A.J. Brodeur (l.) maakt zich breed om Thijs De Ridder het rebounden te beletten. Inzet is de sterkste troef van de Amerikaan.
Volledig scherm
A.J. Brodeur (l.) maakt zich breed om Thijs De Ridder het rebounden te beletten. Inzet is de sterkste troef van de Amerikaan. © Mpics

Kangoeroes Mechelen roemloos uitgeschakeld in Beker van België: “Ik hoop dit niet meer mee te maken”

BASKETBAL BEKER VAN BELGIËEinde bekercampagne voor Kangoeroes Mechelen. Na een desastreuze heenmatch moest het zondag veertig punten ophalen. Een onmogelijke opdracht. Het werd uiteindelijk een eervolle, nipte nederlaag in Antwerpen: 90-89.

  1. Sezoens Bocholt en Serge Spooren verliezen topper met 30-28 bij leider Visé: “Op de cruciale momenten waren we niet fris genoeg”
    Handbal

    Sezoens Bocholt en Serge Spooren verliezen topper met 30-28 bij leider Visé: “Op de cruciale momenten waren we niet fris genoeg”

    In de topper met als inzet de leidersplaats en voor Sezoens Bocholt het finaleticket voor de Belgische play-offs speelden de Damburgers zeker geen slechte partij bij leider Visé, maar verloor met 30-28. De Luikenaars met de Limburgse coach Korneel Douven en doelman Nicholas Plessers wonnen verdiend en zijn in de finale zeker van het thuisvoordeel. Door de overwinning van Sporting Pelt bij Tongeren moet Bocholt op de laatste speeldag thuis nog winnen van Tongeren.