Huidig sportief adviseur Gunther Schepens was erbij - en scoorde! - toen AA Gent 22 jaar geleden voor het laatst thuis wist te winnen van Antwerp.
Volledig scherm
Huidig sportief adviseur Gunther Schepens was erbij - en scoorde! - toen AA Gent 22 jaar geleden voor het laatst thuis wist te winnen van Antwerp. © Belga

Kan Gent voor het eerst in 22 jaar nog eens winnen van Antwerp in eigen stadion?

Voetbal 1AMatisse Samoise was nog niet geboren, Yonas Malede en Giorgi Chakvetadze konden nog niet kruipen. Van januari 2000, of ruim 22 jaar terug in de tijd, is het geleden dat AA Gent thuis nog eens kon winnen van Antwerp. Wordt die non-winning streak dit weekend nog eens doorbroken?

1 reactie

 • Danny Callaert

  1 jaar geleden
  en waarover zal Priske nu weer gedroomd hebben ? Misschien Radja als linksback en Frey als centrale verdediger ? Wanneer gaan ze die man nu eindelijk eens beschermen tegen zichzelf. Als ze hem niet kunnen ontslaan (kostprijs), zet er dan Vercauteren naast als tecnisch raadgever maar met veto-macht.
 1. De populairste elektrische bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professioneel gebruik
  Jobat

  De populair­ste elektri­sche bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professio­neel gebruik

  Het loon op een fiscaal aantrekkelijke manier spekken gebeurt met extralegale voordelen, zoals maaltijdcheques, een groepsverzekering of een hospitalisatieverzekering. In dat rijtje hoort uiteraard ook de bedrijfswagen thuis. Welke elektrische modellen krijgen daarbij de voorkeur? En hoe zit het precies met de kostenverdeling tussen werkgever en werknemer? Jobat.be biedt een overzicht.
 2. Wesley Deschacht en Snaaskerke boeken cruciale zege op Zwevezele: “Ploeg wordt eindelijk beloond na wekenlang ongelukkig puntenverlies”
  PREMIUM
  Voetbal tweede provinciale B

  Wesley Deschacht en Snaaskerke boeken cruciale zege op Zwevezele: “Ploeg wordt eindelijk beloond na wekenlang ongelukkig puntenver­lies”

  De eerste overwinning voor Wesley Deschacht als coach van SK Snaaskerke is een feit. Na acht matchen op rij zonder overwinning wist de polderclub met een 1-2-zege op het veld van Zwevezele nog eens de volle buit mee naar huis te nemen. Snaaskerke blijft dertiende in het klassement van tweede provinciale B en blijft drie punten voorsprong tellen op Lombardsijde, dat ook won, en vier punten voorsprong op Lichtervelde. Loppem blijft afgezonderd laatste.
 3. SK Londerzeel en trainer Stijn Geys pakken opnieuw scalp van topper Cappellen en zetten grote stap richting behoud: “Mijn spelers hebben gevochten als leeuwen”
  PREMIUM
  voetbal tweede nationale B

  SK Londerzeel en trainer Stijn Geys pakken opnieuw scalp van topper Cappellen en zetten grote stap richting behoud: “Mijn spelers hebben gevochten als leeuwen”

  SK Londerzeel pakte net als in de heenronde de overwinning tegen het huidige nummer drie Cappellen. Dit keer volstond een vroege klasseflits van Manuel om het verschil te maken. Een gevleide zege, dat gaf trainer Stijn Geys grif toe, maar wel eentje die voor een grote stap in een verlengd verblijf in tweede nationale zorgt.