Spelverdeler Kamil Droszynski: “Ik heb meer ervaring dan vijf jaar geleden en ben rustiger geworden. Ook op technisch vlak ben ik erop vooruitgegaan.”
Volledig scherm
Spelverdeler Kamil Droszynski: “Ik heb meer ervaring dan vijf jaar geleden en ben rustiger geworden. Ook op technisch vlak ben ik erop vooruitgegaan.” © Geert De Rycke

Kamil Droszynski bekert met Lindemans Aalst tegen Marke-Webis: “Ik ben blij terug te zijn”

VOLLEYBAL EUROMILLIONS LEAGUEVorig weekend opende Lindemans Aalst de competitie met een 3-1-zege tegen Achel. Zaterdag spelen de Ajuinen opnieuw voor eigen publiek. In de derde ronde van de Belgische beker zijn ze gastheer voor eerstenationaler Marke-Webis Wevelgem.

 1. Ferre Reggers (Maaseik) kijkt halsreikend uit naar eerste Europese campagne: “Nieuwe stap voor mij als jonge speler”
  Volleybal Champions League

  Ferre Reggers (Maaseik) kijkt halsrei­kend uit naar eerste Europese campagne: “Nieuwe stap voor mij als jonge speler”

  Greenyard Maaseik opent de editie 2021-2022 van de Champions League in Turkije. De Maaslanders spelen woensdag in Ankara. Niet bij het grote Halbank, wel bij Ziraat Bank, het nummer drie in de Turkse hoofdstad. Na de bekeruitschakeling in Aalst, tankte Maaseik vertrouwen in de gewonnen wedstrijd tegen Roeselare. Ferre Reggers kroonde zich andermaal tot topscoorder bij de Limburgers. “Hopelijk lukt dat in de Champions League ook al moeten we er op de eerste plaats als team voor gaan”, vertelt de 18-jarige aanvaller.
 1. Jeroen Vanderheiden (KVK Wellen): “Uiteindelijk moeten we nog tevreden zijn met een punt”
  voetbal derde nationale B

  Jeroen Vanderhei­den (KVK Wellen): “Uiteinde­lijk moeten we nog tevreden zijn met een punt”

  Als je een week eerder leider Racing Mechelen op een krachtige wijze puntenloos huiswaarts stuurt, kan je er vanop aan dat de verwachtingen voor de trip naar Berlaar-Heikant hooggespannen stonden. Miste Wellen zondag dan de kans om wat verder weg te lopen van de onderste regionen ? Jeroen Vanderheiden heeft voor ons de analyse gemaakt en zegt het volgende: “Na afloop kan je alleen maar stellen dat we met een puntendeling uiteindelijk goed wegkomen.”