Kamiel Van hoogten blikt terug op vier mooie en succesvolle jaren bij FC Heikant.
Volledig scherm
Kamiel Van hoogten blikt terug op vier mooie en succesvolle jaren bij FC Heikant. © Mpics

Kamiel Van hoogten begint bij Houtvenne aan nieuw voetbalhoofdstuk: “Deze kans kon ik niet laten liggen”

Voetbal: tweede nationale BEén van de nieuwkomers die KFC Houtvenne tot hiertoe aan zijn kern heeft toegevoegd, is Kamiel Van hoogten. De 23-jarige aanvaller komt over van Heikant, waar hij offensief één van de smaakmakers was. Houtvenne en eerste nationale vormen een nieuwe paragraaf in zijn nog jonge voetballoopbaan.

 1. Voormalig prof Niels De Schutter zet carrière nu toch verder bij VK Ninove: “Conditioneel heb ik nog een weg af te leggen”
  voetbal tweede nationale A

  Voormalig prof Niels De Schutter zet carrière nu toch verder bij VK Ninove: “Conditio­neel heb ik nog een weg af te leggen”

  Tweedenationaler VK Ninove heeft alsnog een grote vis aan de haak kunnen hangen. De troepen van coach Alan Haydock kwamen tot een akkoord met voormalig profvoetballer Niels De Schutter. De 32-jarige centrale verdediger of defensieve middenvelder zag in mei zijn contract niet meer verlengd worden bij SK Deinze en dacht er even aan om te stoppen met voetballen.
 2. Haïke (50) zwemt als eerste vrouw in 30 jaar Kanaal over: “Met alleen badpak, badmuts en duikbril, als cadeau voor mijn 50ste verjaardag”
  PREMIUM
  Humbeek/Oostende

  Haïke (50) zwemt als eerste vrouw in 30 jaar Kanaal over: “Met alleen badpak, badmuts en duikbril, als cadeau voor mijn 50ste verjaardag”

  Haïke De Vlieger uit Humbeek (Grimbergen) heeft als eerste vrouw in 30 jaar tijd het Kanaal van Engeland naar Frankrijk over gezwommen. Ze presteerde dat in 14 uur en 51 minuten. Het lijkt wel of de Kerkstraat in Humbeek wat heeft met zwemmers. Een paar jaar geleden verhuisde zwemmer Pieter Timmers, die een zilveren medaille veroverde op de Olympische Spelen in 2016, naar diezelfde straat, die uitgeeft op... het kanaal. Wat hangt daar toch in de lucht?
 1. Thomas Paumen (RC Hades): “Mogen Wielsbeke niet onderschatten”
  Voetbal tweede ronde Beker van België

  Thomas Paumen (RC Hades): “Mogen Wielsbeke niet onderschat­ten”

  De voorbereiding loopt op wielen voor RC Hades. Aanvallend voetbal en knappe resultaten. Natuurlijk is dat geen garantie op een succesvol seizoen, maar de boys van coach Mirko Licata ontvangen wel met vertrouwen eersteprovincialer Wielsbeke in de tweede ronde van de Beker van België. Nieuwkomer Thomas Paumen (21) was afgelopen weekend nog trefzeker in de oefenwedstrijd tegen Tienen. De aanvallende middenvelder die overkwam van Bilzerse-Waltwilder werd in de spits gezet door de T1 van groen-wit.