Kamal Sowah, één en al spelplezier, krijgt na één van zijn goals felicitaties van aanvoerder Xavier Mercier.
Volledig scherm
Kamal Sowah, één en al spelplezier, krijgt na één van zijn goals felicitaties van aanvoerder Xavier Mercier. © Photo News

Kamal Sowah (OHL): “Premier League met Leicester blijft mijn ambitie”

voetbal 1ANog drie speeldagen in de reguliere competitie die OHL verder kleur kan geven. Hoeveel keer dit seizoen las je in de titel boven een verslag of analyse van een match van OHL niet ‘Spektakelmatch’? Laten we hopen dat dit ook het geval zal zijn na OHL-Racing Genk op paasmaandag.

  1. Olsa Brakel wuift kersvers prof Visar Shala uit met eindrondezege: “Zijn overstap naar Antwerp betekent dat we goed bezig zijn”
    voetbal tweede nationale

    Olsa Brakel wuift kersvers prof Visar Shala uit met eindronde­ze­ge: “Zijn overstap naar Antwerp betekent dat we goed bezig zijn”

    Een jeugdig Olsa heeft voor een stevige stunt gezorgd door met 1-2 te gaan winnen op het veld van Lyra-Lierse. Ondanks de winst zit het seizoen er voor de jongens van coach Nijst wel op, want de club vroeg geen licentie aan voor eerste nationale. Met de winst zorgde de ploeg wel voor een gepast afscheid voor Visar Shala die volgend seizoen prof wordt bij eersteklasser Antwerp. Kevin Haezebroeck was voor de gelegenheid coach op Lyra-Lierse.