Bengaals vuurwerk op het terrein van KCVV Elewijt na de overwinning tegen Kraainem. De Vlaams-Brabanders promoveren naar eerste provinciale.
Volledig scherm
Bengaals vuurwerk op het terrein van KCVV Elewijt na de overwinning tegen Kraainem. De Vlaams-Brabanders promoveren naar eerste provinciale. © Dieter Arens / RV

Kalender en uitslagen eindronde: FCV Dender naar 1B, KM Torhout grijpt laatste promotieticket en KCVV Elewijt naar eerste provinciale

Voetbal NacompetitieDe teerlingen zijn geworpen, de reguliere voetbalcompetitie van het seizoen 2021-2022 is afgesloten. Hierbij een stand van zaken voor de Vlaamse nationalers en de uitslagen/kalender van de eindronden en de barrages. Ondertussen staat het vast dat Moeskroen ook in beroep geen licentie krijgt toegekend om komend seizoen in het profvoetbal of in eerste nationale uit te komen. De Henegouwse club, die zich sportief van de redding verzekerde in 1B, zakt naar de tweede (amateur)afdeling.

  1. Bluetoothspeakers die het langer volhouden dan jezelf: drie modellen met een batterijduur tot 25 uur
    Tweakers

    Bluetooth­spea­kers die het langer volhouden dan jezelf: drie modellen met een batterijd­uur tot 25 uur

    De zomer lacht ons toe: van bruisende terrasjes tot bomvolle parken over sfeervolle campings. Het zijn ideale gelegenheden voor een fijn streepje muziek. Een bluetoothspeaker - mét lange batterijduur - is daarvoor het perfecte gadget. Hoe herken je de beste exemplaren? En welke speakers – per budgetcategorie eentje – verkiest expert Eric Van Ballegoie van technologiesite Tweakers?