Net als de bijna voltallige kern blijft ook deze Bjorn Vander Elst (rechts) Betekom trouw.
Volledig scherm
Net als de bijna voltallige kern blijft ook deze Bjorn Vander Elst (rechts) Betekom trouw. © Meurs

KAC Betekom voegt nog enkele jonge talenten toe aan A-kern: “Toekomstgericht blijven denken”

voetbal derde nationale BDe sportieve cel van derdenationaler KAC Betekom kende een vrij rustige transferperiode. Enkel middenvelder Vanhentenrijk en spits Vollon vertrokken en werden vervangen door Henderix en Clerckx. Daar zou het normaal ook bij blijven, ware het niet dat er zich nog enkele jeugdige opportuniteiten aandienden.

 1. Serge Spooren (Sezoens Achilles Bocholt): “Verdiende bekerwinst in een spannende finale tegen Visé”

  Serge Spooren (Sezoens Achilles Bocholt): “Verdiende bekerwinst in een spannende finale tegen Visé”

  Het handbal kreeg zaterdagavond de verdiende aandacht met een rechtstreekse uitzending op Sporza van de finale voor de Beker van België tussen Sezoens Achilles Bocholt en Visé. Het werd een spannende, knappe partij waar de Damburgers met een sterke collectieve prestatie verdiend de vijfde bekerwinst, na een 29-25-overwinning konden behalen. Scherpschutter Serge Spooren (27) die net zoals Quinten Colman zeven keer raak trof was dolgelukkig dat de beker een jaartje langer in de trofeeënkast mag blijven staan.
 1. Kijk hier naar de samenvatting van de openingstijdrit van de Giro
  Play

  Kijk hier naar de samenvat­ting van de openings­tijd­rit van de Giro

 2. De Bruyne voor Gouden Bal? Thierry Courtois in HLN Sportcast: “Als Belg heb je altijd een achterstand in zo’n verkiezing”
  Play
  Voetbal

  De Bruyne voor Gouden Bal? Thierry Courtois in HLN Sportcast: “Als Belg heb je altijd een achter­stand in zo’n verkiezing”

  8 mei