Jitse Hermans (r.), hier in actie tegen KFC Diest, zag Betekom een collectief sterke prestatie leveren.
Volledig scherm
Jitse Hermans (r.), hier in actie tegen KFC Diest, zag Betekom een collectief sterke prestatie leveren. © Guy Meurs

KAC Betekom smeert Sint-Lenaarts 1-3-nederlaag aan. Doelpuntenmaker Jitse Hermans: “We leven een beetje op een wolk momenteel”

voetbal derde nationale BKAC Betekom blijft op zijn sterke elan voortgaan en pakte dit weekend ook de scalp van Sint-Lenaarts: 1-3. Het was Jitse Hermans die Betekom al snel de goede weg wees met een doelpunt na drie minuten.

  1. KSK Heist, 12 wedstrijden ongeslagen na 1-1 tegen de profs van Luik: “Voor de jarige Yannis Augustynen wilden we niet verliezen”
    voetbal 1N

    KSK Heist, 12 wedstrij­den ongeslagen na 1-1 tegen de profs van Luik: “Voor de jarige Yannis Augustynen wilden we niet verliezen”

    Van 16 oktober is het intussen geleden dat Heist verloor, op het veld van Knokke. 4-0 stond het toen bij de rust, 4-1 aan het eind van die wedstrijd. Sindsdien weet Heist niet meer wat verliezen is, 12 wedstrijden op een rij. Tegen Luik kwam Heist zeer ongelukkig op achterstand, maar Heist vocht terug en hield de ongeslagen reeks in stand. De wedstrijd eindigde op een billijk gelijkspel (1-1).