Avanti Stekene verloor met het kleinste verschil tegen Anzegem. Yannick Aerts scoorde het enige Stekense doelpunt.
Volledig scherm
Avanti Stekene verloor met het kleinste verschil tegen Anzegem. Yannick Aerts scoorde het enige Stekense doelpunt. © Geert De Rycke

Jyrki Franssens en Avanti Stekene verliezen alweer punten tegen laagvlieger: “Zelfs tegen dubbele defensieve gordel moet je kansen kunnen afdwingen”

voetbal derde nationale AAvanti Stekene heeft coach Rieno Van Oost blijkbaar nodig langs de lijn. Nadat de Stekenaars zonder hun coach-in-quarantaine gelijkspeelden op Rhodienne, gingen ze afgelopen zondag op eigen veld kopje-onder tegen Anzegem. Alweer verliespunten tegen een laagvlieger.

  1. Yassin Gueroui en Patro Eisden winnen in Ninove en pakken vier overwinningen op rij na de winterstop: “We blijven kloof met concurrentie uitdiepen”
    VOETBAL EERSTE NATIONALE

    Yassin Gueroui en Patro Eisden winnen in Ninove en pakken vier overwinnin­gen op rij na de winterstop: “We blijven kloof met concurren­tie uitdiepen”

    Met vier opeenvolgende overwinningen blijft Patro Eisden met een ruime voorsprong de rangschikking in eerste nationale aanvoeren. Ook Ninove kon de Eisdense TGV niet stoppen. De Maaslanders liepen na een dik kwartier uit met een doelpunt van Mehanovic. De bezoekers bleven baas maar konden de kleine marge niet uitbreiden. Zo bleef de partij boeien tot de absolute slotfase, toen de aalvlugge Bamona alle twijfels wegnam en de wedstrijd definitief besliste. Met zeven punten voorsprong op eerste achtervolger Luik lijkt Eisden op weg naar 1B. En laat nu net volgende week de confrontatie met de Luikenaars op het programma staan. Mits winst kan Eisden dan de kloof nog verder uitdiepen.