Avanti Stekene verloor met het kleinste verschil tegen Anzegem. Yannick Aerts scoorde het enige Stekense doelpunt.
Volledig scherm
Avanti Stekene verloor met het kleinste verschil tegen Anzegem. Yannick Aerts scoorde het enige Stekense doelpunt. © Geert De Rycke

Jyrki Franssens en Avanti Stekene verliezen alweer punten tegen laagvlieger: “Zelfs tegen dubbele defensieve gordel moet je kansen kunnen afdwingen”

voetbal derde nationale AAvanti Stekene heeft coach Rieno Van Oost blijkbaar nodig langs de lijn. Nadat de Stekenaars zonder hun coach-in-quarantaine gelijkspeelden op Rhodienne, gingen ze afgelopen zondag op eigen veld kopje-onder tegen Anzegem. Alweer verliespunten tegen een laagvlieger.

  1. RECENSIE. ‘Billie vs Benjamin’: “Mogelijk het meest oprechte liefdesverhaal dat u dit jaar op tv zal zien”
    TV

    RECENSIE. ‘Billie vs Benjamin’: “Mogelijk het meest oprechte liefdesver­haal dat u dit jaar op tv zal zien”

    Wanneer een serie uit de koker van Tim Van Aelst komt, zijn onze verwachtingen hooggespannen. Met ‘Studio Tarara’ heeft de Shelter-topman namelijk één van de beste Vlaamse reeksen van het voorbije decennium op z'n naam staan. Z’n nieuwste worp, momenteel te zien op Streamz, draait rond de niet voor de hand liggende romance tussen de erg linkse Billie en de vrij rechtse Benjamin. De liefde is groot, maar de tegenstellingen nog groter. Kan Van Aelst met die interessante premisse ook een originele serie uit z’n hoed toveren? Bram De Brabander zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.