Justine Vanhaevermaet (l.) in duel met Lisa Evans van West Ham United.
Volledig scherm
Justine Vanhaevermaet (l.) in duel met Lisa Evans van West Ham United. © Reuters

Justine Vanhaevermaet vol vertrouwen bij Red Flames na sterke reeks met Reading in Super League: “Ik voel me fitter dan ooit”

vrouwenvoetbalJustine Vanhaevermaet maakte ruim twee maanden geleden haar intrede in de Women’s Super League, de Engelse hoogste klasse. Ze kende een moeilijk begin op sportief vlak, want met haar club Reading kreeg ze meteen enkele toppers voorgeschoteld. Maar de voorbije weken herpakten de middenveldster en haar maats zich met een tien op twaalf en bijhorende remonte in de rangschikking. 

 1. Pablo Koukartsev (Roeselare): “Met deze mentaliteit moeten we zaterdag ook tegen Maaseik spelen”
  Volleybal Champions League

  Pablo Koukartsev (Roeselare): “Met deze mentali­teit moeten we zaterdag ook tegen Maaseik spelen”

  Knack Roeselare heeft tijdens de Europese wedstrijd tegen Cucine Lube Civitanova op een wilskrachtige manier hun beste niveau laten zien in de flink gevulde Tomabelhal. De eerste CL-match tegen het Franse Tours zat nog in het geheugen. “Een verlieswedstrijd maakt een sporter soms beter”, grijnst coach Vanmedagael na de confrontatie tegen de buitenlandse sterspelers van Civitanova. “De vechtlust was sterk aanwezig. Het publiek stond enthousiast achter ons. Dit zijn hoogtepunten - referentiemomenten - waaraan we ons kunnen optrekken.”
 1. Greg Vanderidt ontvangt met RC Mechelen de beloften van ex-club Beerschot na twee zure draws: “Niet scoren én slecht spelen, zou erger zijn”
  voetbal tweede nationale B

  Greg Vanderidt ontvangt met RC Mechelen de beloften van ex-club Beerschot na twee zure draws: “Niet scoren én slecht spelen, zou erger zijn”

  Begin deze week plaatste Racing Mechelen een interview op de eigen website met doelman Senne Goossens naar aanleiding van de ontmoeting met tweelingbroer Jasper die bij Jong Beerschot aan de slag is. Een duel ín het duel zondagnamiddag en dat is het ook nog altijd een klein beetje voor Racingcoach Greg Vanderidt. Al houdt die, los van de sportieve uitkomst op Het Kiel vorig seizoen, niets dan positieve herinneringen over aan zijn passage als T2 én T1 op het hoogste niveau.
 2. ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?
  TV

  ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?

  Het geluk van rasechte ‘Gossip Girl’-fans kan niet op sinds dé Georgina Sparks haar opwachting maakt in het tweede seizoen van de reboot, die verschijnt 2 december op Streamz. Actrice Michelle Trachtenberg (37) kruipt dus opnieuw in de huid van haar personage uit 2007. Maar hoe gaat nog het met de rest van de originele cast? De ene bombardeerde tot een superster, de andere ging failliet of kwam in het oog van de storm te staan sinds de #MeToo-beweging.