Jarne Teulings (r.), hier in duel met Gwyneth Vanaenrode (Standard), tekende een contract voor twee seizoenen bij Twente.
Volledig scherm
Jarne Teulings (r.), hier in duel met Gwyneth Vanaenrode (Standard), tekende een contract voor twee seizoenen bij Twente. © Tresignie

Justien Odeurs (RSCA) wil zo snel mogelijk die titel: “Thuis of op verplaatsing, door corona maakt dat niets uit”

vrouwenvoetbal super leagueAnderlecht kan zaterdag een grote optie nemen op een vierde titel op rij. Voorwaarde is wel dat het dan thuis in play-off 1 Gent Ladies klopt. En dat is makkelijker gezegd dan gedaan, want de laatste weken is punten pakken niet meer zo vanzelfsprekend voor de landskampioen.

 1. Sterke Christophe De Keyser pakt brons in Europacup Portugal: “Dit is onverhoopt, maar enorme opsteker”
  triatlon

  Sterke Christophe De Keyser pakt brons in Europacup Portugal: “Dit is onverhoopt, maar enorme opsteker”

  Nadat hij de voorbije weken zijn goede vorm al enkele keren liet zien, heeft de zware trainingsarbeid van Christophe De Keyser zijn vruchten afgeworpen. De Overijsenaar pakt in de Europacup in het Portugese Combrai een knappe derde plaats tussen een sterk deelnemersveld. In de einduitslag moest hij enkel twee Portugezen voor zich dulden. Het brons is een enorme opsteker voor De Keyser die zich sinds dit seizoen eigenlijk vooral toelegt op het langere werk.
 2. Lotte Claes toont supervorm met knappe winst in Kortrijk: “Ik heb me gespaard voor BK tijdrijden”
  TRIATLON/DUATLON

  Lotte Claes toont supervorm met knappe winst in Kortrijk: “Ik heb me gespaard voor BK tijdrijden”

  Belgisch duatlonkampioen Lotte Claes heeft de goede vorm al vroeg op het seizoen te pakken. Claes vernederde in de eerste wedstrijd op Belgische bodem alle tegenstand en won met ruim acht minuten voorsprong. Omdat er in eigen land amper tegenstand is, legt de Waaslandse zich dit seizoen ook toe op het wielrennen. Zo start Claes woensdag op het BK tijdrijden. “Mijn eerste keer ooit, dus ik weet niet wat ik moet verwachten”, aldus de verpleegster.