Jurgen Raman hoopt Hard Labeur Nazareth met aanvallend minivoetbal zo hoog mogelijk te doen eindigen.
Volledig scherm
Jurgen Raman hoopt Hard Labeur Nazareth met aanvallend minivoetbal zo hoog mogelijk te doen eindigen. © Geert De Rycke

Jurgen Raman voelt zich thuis bij Hard Labeur Nazareth: “Er wacht mij een geweldige uitdaging”

MINIVOETBALEerstenationaler Hard Labeur Nazareth zette de voorbije jaren stappen. De stap naar eerste nationale voelde al lekker aan, maar twee jaar geleden leken de play-offs er aan te komen voor de ploeg van duivel-doet-al Stijn Taveirne. Corona was evenwel de spelbreker. Vraag is wat Nazareth dit seizoen waard is. Met Jurgen Raman (39) heeft het in ieder geval een coach met naam en faam in het minivoetbal. Raman is blij dat hij opnieuw zijn plaats heeft in de minivoetbalwereld.

 1. Tim Luyten en VBC Zandhoven ontvangen zaterdag in beker Asterix Avo: “Speelsters moeten van elk moment genieten”
  VOLLEYBAL BEKER VAN BELGIË VROUWEN

  Tim Luyten en VBC Zandhoven ontvangen zaterdag in beker Asterix Avo: “Speelsters moeten van elk moment genieten”

  Het volleybalteam van VBC Zandhoven ontvangt zaterdag bekerwinnaar en landskampioen Asterix Avo uit Beveren. Een onvergetelijke gebeurtenis voor de Kempense club. Een prachtige gelegenheid voor de jonge volleybalsters om zich te tonen tegen de Belgische top. Een stunt om door te stoten naar de kwartfinales in de Belgische beker zit er niet in, maar de meisjes van Zandhoven zullen wel hun allerbeste energie bovenhalen om zo veel mogelijk weerwerk te bieden.
 1. Volgend weekend staat de kalender vol bekerwedstrijden met clubs uit de Antwerpse regio tegen teams uit de EuroMillions League
  volleybal

  Volgend weekend staat de kalender vol bekerwed­strij­den met clubs uit de Antwerpse regio tegen teams uit de EuroMilli­ons League

  Het zijn hoogdagen voor de Antwerpse volleybalteams. Dankzij een geweldige bekercampagne zijn er verschillende herenploegen die zich geplaatst hebben voor de 1/8ste finales van de beker van België. Als ultieme beloning mag iedereen volgend weekend de confrontatie aangaan met de toppers uit de allerhoogste klasse van de Belgische volleybalcompetitie.