Cedric Van Raemdonck is een talent dat zich richt op de Ardennen.
Volledig scherm
Cedric Van Raemdonck is een talent dat zich richt op de Ardennen. © GDR

Juniores Avia-Rudyco-Janatrans staan voor sleuteljaar: “We hopen door te stromen naar een grote beloftenploeg”

WielrennenDe beloften van Avia-Rudyco-Janatrans staan aan de vooravond van een belangrijk wielermoment in hun carrière. De eerstejaarsjuniores willen een stevige basis leggen. Voor de tweedejaars wordt het nog crucialer. Vorig seizoen konden ze nauwelijks koersen. Een gelijkaardige campagne zou automatisch inhouden dat ze bij de juniores niet aan de bak kwamen.

 1. Noah Vandenbranden bevestigt meteen tijdens de International Belgian Track Meeting: “Blij dat ik weer koers”
  Wielrennen

  Noah Vandenbran­den bevestigt meteen tijdens de Internatio­nal Belgian Track Meeting: “Blij dat ik weer koers”

  Noah Vandenbranden is een van de grootste Belgische pistetalenten. Vorig jaar veroverde hij als junior alle Belgische titels waaraan hij deelnam. Daarnaast werd hij ook Europees kampioen op de kilometer. Corona had tot gevolg dat de Meisenaar sinds oktober niet meer aan de bak kon komen. Dit weekend debuteerde hij als U23 in de International Belgian Track Meeting. Met succes.
 2. Wommelgemnaar Michaël Heylen vond spelplezier en vertrouwen terug bij Sparta Rotterdam: “Eredivisie is me op het lijf geschreven”

  Wommelgem­naar Michaël Heylen vond spelple­zier en vertrouwen terug bij Sparta Rotterdam: “Eredivisie is me op het lijf geschreven”

  Michaël Heylen maakte vorige zomer de overstap van Emmen naar Sparta Rotterdam. De 27-jarige Wommelgemnaar (ex-Anderlecht en Zulte Waregem red.) ontpopte zich er meteen tot titularis in de defensie en kende een rustig en stabiel seizoen met de Rotterdammers. Na enkele moeilijkere jaren in eigen land lijkt de verdediger in de Eredivisie zo eindelijk weer z’n draai te hebben gevonden.
 3. Tennis SDI kan z’n leden met Padel 1700 eindelijk laten proeven van de populairste racketsport: “Het enthousiasme is heel groot”
  padel

  Tennis SDI kan z’n leden met Padel 1700 eindelijk laten proeven van de populair­ste racket­sport: “Het enthousias­me is heel groot”

  Het succes van het padel indachtig konden ze bij Tennis SDI uiteraard niet achterblijven. Na de tijdelijke velden van een jaartje geleden kan de Dilbeekse club onder de noemer ‘Padel 1700’ eindelijk bij het steeds langer wordende lijstje van Vlaams-Brabantse padelclubs gevoegd worden. En het goede nieuws is dat het niet bij twee terreinen zal blijven.
 1. Kompany houdt voetjes op de grond, sportief manager Verbeke is ambitieus: “Vol voor tweede plaats. Wij zijn Anderlecht”
  Play
  Anderlecht

  Kompany houdt voetjes op de grond, sportief manager Verbeke is ambitieus: “Vol voor tweede plaats. Wij zijn Anderlecht”

  18 april
 2. Wout van Aert: "Ik durfde niet te geloven dat ik gewonnen had"
  Play

  Wout van Aert: "Ik durfde niet te geloven dat ik gewonnen had"