Yordi Corsus bevestigde in Boom zijn puike conditie met een overwinning.
Volledig scherm
Yordi Corsus bevestigde in Boom zijn puike conditie met een overwinning. © Mpics

Junior Yordi Corsus wint in Boom: “Modder en regen maakten het extra zwaar”

VeldrijdenZaterdag behaalde Yordi Corsus in Boom zijn derde overwinning van het seizoen. De junior uit Heist-op-den-Berg won eerder al in Lokeren en Wiekevorst. Tot nu toe werkte hij dertien crossen af. Slechts één keer haalde hij de top vijf (vijftiende op het EK in Nederland) niet. Als eerstejaars is hij een talent om in de gaten te houden.

  1. Kristof Meykens verlengt zijn verblijf bij Herk FC en begint er aan zijn achtste seizoen als trainer: “Ik voel me hier thuis”
    VOETBAL EERSTE PROVINCIALE

    Kristof Meykens verlengt zijn verblijf bij Herk FC en begint er aan zijn achtste seizoen als trainer: “Ik voel me hier thuis”

    Kristof Meykens traint ook volgend seizoen FC Herk. De T1 verlengde onlangs zijn verbintenis bij de eersteprovincialer om er in juli aan zijn achtste seizoen te beginnen. Zo’n lange samenwerking is in het trainerswereldje een zeldzaamheid. Anderzijds is het een bewijs dat het wederzijds vertrouwen tussen trainer en clubbestuur bijzonder groot is. “Ik voel me al die jaren thuis bij deze club. Waarom dan andere oorden opzoeken? Het gras is elders niet groener, hoor”, reageert Meykens.