Renzo Raes mag volgende zondag, als lid van de nationale pisteploeg, in Gent deelnemen aan een internationale meeting.
Volledig scherm
Renzo Raes mag volgende zondag, als lid van de nationale pisteploeg, in Gent deelnemen aan een internationale meeting. © Geert De Rycke

Junior Renzo Raes in International Belgian Track Meeting: “Hoop op selectie voor WK-piste in Caïro”

Volgende zondag kunnen enkele Belgische junioren op de piste in Gent competitie betwisten. Tijdens de International Belgian Track Meeting staan voor U19 een scratch en een puntenkoers op het programma. Tweedejaars Renzo Raes (Davo Cycling Team) uit Wuustwezel komt aan de start.

 1. Ervaren IT'er geeft raad aan starters: "Tijdens sollicitaties heb ik geregeld gevraagd of ik mijn toekomstige collega’s mocht ontmoeten"
  Jobs

  Ervaren IT'er geeft raad aan starters: "Tijdens sollicita­ties heb ik geregeld gevraagd of ik mijn toekomsti­ge collega’s mocht ontmoeten"

  Guido Maes werkt al meer dan dertig jaar in de informaticasector. De laatste twintig doet hij dat bij Wolters Kluwer Wolters Kluwer Tax & Accounting België, maar daarvoor maakte hij kennis met een aantal andere bedrijven. “Je job moet passen bij je interesses en je levensstijl”, vindt hij. Jobat.be vroeg hem naar de belangrijkste inzichten die hij heeft verworven doorheen zijn carrière.
 1. Gilles De Bilde over EK-selectie: "Martínez laat jonge garde nog in wachtkamer"
  Play

  Gilles De Bilde over EK-selectie: "Martínez laat jonge garde nog in wachtkamer"

 2. Herbeleef hoe Evenepoel seconde terug wint en Sagan ploegwerk afrondt
  Play

  Herbeleef hoe Evenepoel seconde terug wint en Sagan ploegwerk afrondt