Jef Vermeiren in actie.
Volledig scherm
Jef Vermeiren in actie. © Mpics

Junior Arne Min en belofte Jef Vermeiren Belgisch kampioen hoogspringen

AtletiekDe Antwerpse hoogspringers scheerden hoge toppen op het BK beloften en juniores in Herve zaterdag. Lierenaar Arne Min haalde de titel bij de juniores, Bevelnaar Jef Vermeiren claimde de beloftentitel. 

  1. Stijn Fincioen blikt tevreden terug op CrossCup Relays: “Onze zege bij de masters was mooi, maar eigenlijk hebben al mijn atleten het uitstekend gedaan”
    Atletiek

    Stijn Fincioen blikt tevreden terug op CrossCup Relays: “Onze zege bij de masters was mooi, maar eigenlijk hebben al mijn atleten het uitstekend gedaan”

    De CrossCup Relays in Berlare waren afgelopen zondag de perfecte opener van het nationale veldloopseizoen. Een prachtige omloop, een stralende oktoberzon en heel veel gemotiveerde atleten maakten er een echt atletiekfeest van. De West-Vlaamse clubs waren bovendien ook heel goed vertegenwoordigd aan het Donkmeer. Fusieclub FLAC trad met maar liefst 51 teams aan en behaalde vier podiumplaatsen bij de jeugd, maar het was uiteindelijk Olympic Brugge dat, met de overwinning bij de masters mannen, de hoofdvogel afschoot. “Vooral de manier waarop we de zege pakten was mooi”, aldus Stijn Fincioen.