Julien Vermote: “Ik denk dat ik mag zeggen dat het straf zou zijn indien ik geen contract meer in de wacht sleep.”
Volledig scherm
Julien Vermote: “Ik denk dat ik mag zeggen dat het straf zou zijn indien ik geen contract meer in de wacht sleep.” © BELGA

Julien Vermote is nog steeds op zoek naar contract: “Contacten zijn er, concreet voorstel nog niet”

WIELRENNENJulien Vermote (31) is nog altijd op zoek naar een contract voor 2021. Een concreet voorstel voor volgend jaar is er steeds niet. Toch laat Vermote niets aan het toeval over. In Calpe is hij bezig aan een stage van een tiental dagen.

  1. Na 1-2-verlies tegen Olsa Brakel moet Lyra-Lierse naar de herkansing tegen Belisia Bilzen: “Jammer dat we nu die extra wedstrijd moeten spelen”
    voetbal eindronde tweede nationale

    Na 1-2-ver­lies tegen Olsa Brakel moet Ly­ra-Lier­se naar de herkansing tegen Belisia Bilzen: “Jammer dat we nu die extra wedstrijd moeten spelen”

    Lyra-Lierse moet beroep doen op het vangnet in de eindronde. De onverwachte 1-2-nederlaag tegen Olsa Brakel duwt Lyra-Lierse in de richting van de herkansingen, het gevolg van het spel met de licenties. De nederlaag kwam aan, al ligt de oorzaak in zéér grote mate bij Lyra-Lierse zelf. De twee tegengoals kwamen er al te gemakkelijk, en wanneer je zelf - mits enige overdrijving, maar toch - 827 kansen en 431 corners bij mekaar voetbalt...