Julien Pé (r.) in 'gevecht' met Michiel Meynendonckx. Het duel eindigde onbeslist.
Volledig scherm
Julien Pé (r.) in 'gevecht' met Michiel Meynendonckx. Het duel eindigde onbeslist. © Geert Tresignie

Julien Pé ziet Pepingen-Halle punt pakken tegen Lille: “Een gelijkspel is een logisch resultaat”

Voetbal tweede nationale BPepingen-Halle en Lille United hebben dit weekend de punten gedeeld. Als beide ploegen één speelhelft voor hun rekening nemen, is dat een vrij logisch eindverdict. Door het behaalde punt behoudt de thuisploeg haar dertiende plaats in tweede nationale B. Volgend weekend gaat men op bezoek bij leider Hades Kiewit Hasselt.

 1. Jasper Cornillie en KM Torhout staan er beter voor na twee zeges op rij, maar: “We moeten nog punten pakken om het behoud te verzekeren”
  PREMIUM
  voetbal tweede nationale A

  Jasper Cornillie en KM Torhout staan er beter voor na twee zeges op rij, maar: “We moeten nog punten pakken om het behoud te verzekeren”

  KM Torhout zat na een nul op twaalf even in een benarde situatie in tweede nationale A, waar het terugzakte tot de zestiende plaats in het klassement. Na een knappe 0-1-overwinning op het veld van Eendracht Aalst en een ruime 4-0-zege tegen RC Gent, klom de Velodroomformatie de voorbije weken echter opnieuw op tot een veilige dertiende plaats, al is het behoud, met nog zeven wedstrijden te gaan, allerminst een zekerheid. De ploeg van Jasper Cornillie trekt deze zondag naar subtopper Merelbeke, dat zesde staat.
 1. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  6

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.