Julien Gorius tijdens zijn aanstelling in 2020 bij RWDM, met rechts voorzitter Thierry Dailly en links Serge Beerens, inmiddels CEO bij reeksgenoot SK Deinze.
Volledig scherm
Julien Gorius tijdens zijn aanstelling in 2020 bij RWDM, met rechts voorzitter Thierry Dailly en links Serge Beerens, inmiddels CEO bij reeksgenoot SK Deinze. © Facebook / RV

Julien Gorius (RWDM) spreekt na zijn ontslag als sportief directeur: “Zonder lokale verankering vrees ik voor leefbaarheid van deze club op lange termijn”

voetbal challenger pro leagueHet nieuws over het ontslag van Julien Gorius als sportief directeur bij RWDM enkele weken geleden sloeg in als een bom. Niet alleen bij de supporters, ook in de bestuurskamer. Voorzitter Thierry Dailly nam afstand van die beslissing, die werd genomen door eigenaar John Textor.

 1. Na drie maanden is Eli Sam Bruce (Patro Eisden) opnieuw volledig fit: “Ik heb een moeilijke periode achter de rug”
  PREMIUM
  VOETBAL EERSTE NATIONALE

  Na drie maanden is Eli Sam Bruce (Patro Eisden) opnieuw volledig fit: “Ik heb een moeilijke periode achter de rug”

  Eli Sam Bruce is back. Een knieblessure hield de Patrospits drie maanden uit competitie. En dat was balen voor Sam Bruce, die een aan schitterende seizoen bezig was en tot dan negenmaal de netten bol zette. Vooral op mentaal vlak had Eli het moeilijk. Vorig weekend tegen Mandel maakte hij na de rust zijn wederoptreden. Het geluk straalde uit zijn ogen en gretig dat hij was. “Ik heb een moeilijke periode achter de rug en heb meermaals heel diep gezeten”, blikt Sam Bruce terug. “Iedereen binnen de club, mijn familie en vrienden hebben me al die tijd gesteund en doorheen die moeilijke tijd geholpen. Je weet niet hoe blij en gelukkig ik was om zaterdag terug tussen mijn maats te staan.”
  Maasmechelen