Julien Desmarets kan zich nu focussen op het BK in Sint-Lievens-Houtem.
Volledig scherm
Julien Desmarets kan zich nu focussen op het BK in Sint-Lievens-Houtem. © Geert Tresignie

Julien Desmarets reed als stagiair Arctic Tour of Norway: “Rijden met de profs is verrijkend”

WielrennenJulien Desmarets (22) is dit seizoen een absolute revelatie bij de elites zonder contact. De renner uit Beersel komt amper één jaar in competitie uit, maar wordt nu al opgemerkt door de profploegen. Bingoal Pauwels Sauzen WB heeft hem een contract aangeboden als stagiair. Met die ploeg was hij de voorbije dagen aan de slag in de Arctic Tour of Norway.

 1. Andreas Goeman wint slotrit in Ronde van Iran-Azebeidzjan: “Vijfdaagse was een groot succes voor de ploeg”
  Wielrennen elites z/c

  Andreas Goeman wint slotrit in Ronde van Iran-Azebeid­zjan: “Vijfdaagse was een groot succes voor de ploeg”

  De voorbije dagen was Andreas Goeman (23) met Tarteletto-Isorex aan de slag in de Ronde van Iran-Azerbeidzjan. De Denderleeuwenaar reed net als de ploeg een sterke rittenwedstrijd en zag zijn inspanningen beloond met ritwinst in de laatste etappe. De Nationale Sluitingsprijs in Putte-Kapellen wordt volgende dinsdag zijn laatste opdracht van het seizoen.
 2. Een ongeval door de laaghangende zon: wie is aansprakelijk bij een kop-staartbotsing?
  Independer

  Een ongeval door de laaghangen­de zon: wie is aansprake­lijk bij een kop-staartbot­sing?

  Het is je ongetwijfeld al opgevallen tijdens het autorijden: de zon hangt tegenwoordig een pak lager dan tijdens de zomerperiode. Dat vermindert bij momenten serieus de zichtbaarheid van de weg. Koppel dit aan het drukke spitsverkeer en het risico op een kop-staartbotsing in de file is nu een stuk hoger. Ben jij betrokken bij zo'n ongeval? Dan is het soms lastig te bepalen wie er aansprakelijk is voor de schade. Independer.be zet daarom 4 mogelijke kop-staartbotsingen op een rij.