De WK-tijdrit maandag tussen Knokke en Brugge wordt voor Julie Van de Velde de laatste wedstrijd van dit seizoen.
Volledig scherm
De WK-tijdrit maandag tussen Knokke en Brugge wordt voor Julie Van de Velde de laatste wedstrijd van dit seizoen. © Photo News

Julie Van de Velde start maandag in WK-tijdrit: “Kippenvel van start tot finish”

WIELRENNEN VROUWEN ELITEMaandagnamiddag strijden landgenotes Sara Van de Vel en Julie Van de Velde tussen Knokke en Brugge om de wereldtitel tegen de klok. Voor Van de Velde (28) is het een ‘thuiswedstrijd’, maar ze verwacht geen wonderen.

  1. Eric Gielen (SV Belisia): “Op AA Gent mogen spelen, is een beloning voor onze fraaie bekercampagne”
    voetbal tweede nationale B

    Eric Gielen (SV Belisia): “Op AA Gent mogen spelen, is een beloning voor onze fraaie bekercam­pag­ne”

    Als woensdagavond om 20 uur de 1/16de finale tussen AA Gent en SV Belisia op gang geschoten wordt, zullen bij de bezoekers allicht een aantal mensen terugblikken op eerdere ontmoetingen met KV Mechelen en RSCA Anderlecht. Referentiepunten uit de voorbije tien jaar voor Spouwen-Mopertingen, met Bilzen-Waltwilder samengesmolten tot SV Belisia. Mooie herinneringen aan onvergetelijke voetbalverhalen van een vereniging, die in haar eerste fusiemaanden aan de buitenwacht probeert te bewijzen meer dan een club te willen zijn. Conform haar missie profileert SV Belisia zich als een gezonde, ambitieuze en gezellige club met een sterke lokale, maatschappelijke verankering.