Julie Van de Velde veroverde op het BK tijdrijden in Ingelmunster zilver.
Volledig scherm
Julie Van de Velde veroverde op het BK tijdrijden in Ingelmunster zilver. © Belga

Julie Van de Velde haalt zilver op BK tijdrijden: “Toch een beetje een gemiste kans”

wielrennen profsJulie Van de Velde komt dichter. Op het BK tijdrijden in Ingelmunster haalde de renster van Team Jumbo-Visma zilver. Op Lotte Kopecky gaf ze over 25 km veertien seconden toe. Vorige zomer was ze op dit BK in Koksijde meer dan een minuut trager.

  1. Antwerpse Triatlon Club leeft mee met uithangbord Jelle Geens: “Het sprookje dat we samen schreven, eindigt nu in mineur”
    Triatlon Olympische Spelen

    Antwerpse Triatlon Club leeft mee met uithang­bord Jelle Geens: “Het sprookje dat we samen schreven, eindigt nu in mineur”

    Het nieuws dat triatleet Jelle Geens omwille van een eerdere positieve coronatest niet kan deelnemen aan de individuele wedstrijd van de olympische triatlon sloeg vrijdagochtend in als een bom. Ook bij zijn club Atriac, de Antwerpse Triatlon Club, reageert men met verstomming op het nieuws en voelen ze mee met de ontgoocheling die bij de Limburger momenteel overheest. Mogelijk kan Geens nog wel deelnemen aan de Mixed Team Relay-wedstrijd in Tokio. Geens testte intussen al een eerste keer negatief, bij een tweede negatieve test zou hij maandag alsnog kunnen afreizen naar Japan.