Julie Brouwers houdt van een zandcross.
Volledig scherm
Julie Brouwers houdt van een zandcross. © Mpics

Julie Brouwers zakt zaterdag naar Mol af: “Hopelijk goede test voor WK”

VeldrijdenMet Timo Kielich, Arne Baers, Laura Verdonschot en Julie Brouwers staan er zaterdag vier Limburgers aan de start van de Zilvermeercross in Mol. Voor Kielich en Verdonschot wordt het een goede test met het ook op het WK in Oostende, maar ook Brouwers hoopt dat ze er eind januari bij is aan de kust. “Ik heb mijn examens alvast laten verplaatsen”, klinkt het ambitieus.

 1. Charlotte Coppin met Michelbeke onderuit bij Asterix Avo: “Op bepaalde momenten deden we goed met hen mee”
  VOLLEYBAL LIGA A VROUWEN

  Charlotte Coppin met Michelbeke onderuit bij Asterix Avo: “Op bepaalde momenten deden we goed met hen mee”

  Saturnus Michelbeke boekte op het veld van meervoudig landskampioen Asterix Avo zijn vijfde nederlaag op rij. Dat de speelsters van coach Frankart zaterdagavond met 3-0 onderuit gingen, was niet meteen een verrassing. Toch boden de zwarthemden aardig weerwerk en presteren ze week na week beter. “En wie weet loont dat woensdagavond tegen mijn toekomstige ploeg VDK Gent”, hoopt setter Charlotte Coppin.
 2. Jan Van Huffel ziet Caruur Gent met punten morsen tegen Borgworm: “Woensdag en zondag tweemaal voluit voor elke kans tegen Aalst”
  VOLLEYBAL EUROMILLIONS LEAGUE

  Jan Van Huffel ziet Caruur Gent met punten morsen tegen Borgworm: “Woensdag en zondag tweemaal voluit voor elke kans tegen Aalst”

  De wedstrijd tussen Borgworm en Caruur Gent leek een confrontatie met twee gezichten. De bezoekers uit Gent brachten eerst - na een 2-0-achterstand - de bordjes gelijk. Dan was er de bijna uitzichtloze tussenstand in de vierde set: van 23-20 toverde het team van coach Jan Van Huffel nog een 23-25 en een tiebreak uit de Gentse hoed. Tenslotte werd de slotset met het kleinste verschil verloren. Het duel met de Waalse ploeg mag daarom als zeer bijzonder omschreven worden.
 1. Amateurbeelden tonen hoe Van der Poel als een raket omhoog vloog, Alaphilippe: “En ik dacht dat ik snel reed”
  Play
  Wielrennen
  34

  Amateur­beel­den tonen hoe Van der Poel als een raket omhoog vloog, Alaphilip­pe: “En ik dacht dat ik snel reed”

  7 maart
 2. Van Aert: "Inhoud is er, maar ik mis nog wat scherpte"
  Play

  Van Aert: "Inhoud is er, maar ik mis nog wat scherpte"