Ook al haalde hij dit seizoen nog geen opvallende uitslagen, toch hoopt Jules Vandekerckhove zich in de Grote Prijs Etienne De Wilde even te laten zien.
Volledig scherm
Ook al haalde hij dit seizoen nog geen opvallende uitslagen, toch hoopt Jules Vandekerckhove zich in de Grote Prijs Etienne De Wilde even te laten zien. © Geert De Rycke

Jules Vandekerckhove in GP Etienne De Wilde: “Niet wachten tot de finale om me even te laten zien”

WielrennenNa twee jaar staat de Grote Prijs Etienne De Wilde weer op de kalender. Voor Jules Vandekerckhove en het Vetrapo-B-Close Cycling Team dé afspraak van het jaar. De thuisploeg rekent vooral op Ylber Sefa en Michiel Dieleman.

  1. Er wachten de nieuwe voorzitter Patrick Risch en zijn raad van bestuur enkele uitdagingen: “Het is veel werk, maar ik heb vertrouwen”
    Korfbal

    Er wachten de nieuwe voorzitter Patrick Risch en zijn raad van bestuur enkele uitdagin­gen: “Het is veel werk, maar ik heb vertrouwen”

    Op haar jaarlijkse algemene vergadering heeft de KBKB, Vlaamse Liga, de zevenenvijftigjarige Patrick Ritsch aangesteld als nieuwe voorzitter van de federatie. Na zijn verkiezing als lid van de Raad van Bestuur volgde de bekendmaking aan de aanwezige clubs. Risch is misschien niet de meest bekende naam in het korfbal, maar zijn enthousiasme is groot.