Jules Hesters tijdens een training in het Vlaams Wielercentrum Eddy Merckx: hij rijdt zondag het eerste WK afvalling.
Volledig scherm
Jules Hesters tijdens een training in het Vlaams Wielercentrum Eddy Merckx: hij rijdt zondag het eerste WK afvalling. © Photo News

Jules Hesters rijdt zondag WK afvalling en hoopt op een profcontract bij Sport Vlaanderen-Baloise

Een nieuwe kans voor Jules Hesters (22). Zondag rijdt hij op de slotdag van de pistewereldkampioenschappen in Roubaix de afvalling. Bij de beloften werd de Gentenaar drie keer Europees kampioen in deze onvoorspelbare discipline.

  1. Falke Vandecaetsbeek (SV Belisia): “Hoofdwonde baart me dan toch geen zorgen”
    voetbal tweede nationale b

    Falke Vandecaets­beek (SV Belisia): “Hoofdwonde baart me dan toch geen zorgen”

    Met nog iets meer dan tien minuten op de stadionklok, bleef Falke Vandecaetsbeek (SV Belisia) languit op de mat liggen. Scheidsrechter Clerx besefte meteen de impact van het kopduel tussen Apiah Offori (Hasselt) en de middenvelder uit het thuiskamp en legde de partij meteen stil. “Met een tulband, vakkundig aangelegd door verzorger Kurt Peters, kon ik de partij uiteindelijk volmaken en was het bloeden ook gestopt. Na de partij werd de zwachtel verwijderd en bleek er toch nog wat bloed uit de wonde te sijpelen. De pijn ter hoogte van de slaap stak ook weer de kop op, zodat we toch naar het ziekenhuis trokken”, aldus de 22-jarige middenvelder.