Jules Hesters met zijn bronzen medaille van het EK afvalling deze zomer in München. Op het WK rijdt hij omnium én afvalling.
Volledig scherm
Jules Hesters met zijn bronzen medaille van het EK afvalling deze zomer in München. Op het WK rijdt hij omnium én afvalling. © Photo News

Jules Hesters rijdt op WK-piste in Parijs omnium: “Ik ben heel content dat ik een olympische discipline kan rijden”

baanwielrennen profsZaterdag 15 oktober kan in de carrière van Jules Hesters (23) een beslissende dag worden. De pistecoachen Kenny De Ketele en Tim Carswell geven hem de kans om in Parijs het WK omnium, een olympische discipline, te rijden.

 1. Aantal personen met burn-out of depressie stijgt met meer dan 39 procent: wat betalen ziekenfondsen terug?
  Spaargids.be

  Aantal personen met burn-out of depressie stijgt met meer dan 39 procent: wat betalen ziekenfond­sen terug?

  Het aantal personen met een burn-out of depressie stijgt fors. In zijn recentste cijfers noteerde het Rijksinstituut voor ziekte- en invaliditeitsverzekering (RIZIV) een toename met meer dan 39 procent. De mutualiteiten schenken via hun aanvullende verzekering aandacht aan de geestelijke gezondheid van hun leden. Maar in welke mate verschillen hun terugbetalingen? Spaargids.be zocht het uit.
 2. Asterix Avo met libero Britt Rampelberg plaatst zich als eerste team voor de bekerfinale in februari: “We willen nog meer doelstellingen bereiken”
  Volleybal Liga A

  Asterix Avo met libero Britt Rampelberg plaatst zich als eerste team voor de bekerfina­le in februari: “We willen nog meer doelstel­lin­gen bereiken”

  Na twee gewonnen sets was Asterix Avo in Leuven zeker van een plaats in de bekerfinale op 26 februari. Het werd uiteindelijk een 0-3-overwinning voor het team van coach Vansnick. Dit wordt de 24ste bekerfinale voor Asterix Avo. De eerste doelstelling is bereikt. Voor de andere halve finale tussen VDK Gent en Hermes Oostende is men nog volop aan het onderhandelen om een geschikte datum te vinden.