Joy Van Den Bogerd (met nummer zes), kreeg rood nadat hij zich revancheerde op bezoeker Heyvaert.
Volledig scherm
Joy Van Den Bogerd (met nummer zes), kreeg rood nadat hij zich revancheerde op bezoeker Heyvaert. © Gmax

Joy Van De Bogerd en City Pirates gaan na 0 op 6 en pandoering tegen RC Mechelen op zoek naar eerherstel tegen leider Cappellen: “Als ploeg reageren”

voetbal tweede nationale BCity Pirates leed vorig weekend een zware nederlaag tegen Racing Mechelen (0-5) en tuimelde intussen terug naar de voorlaatste plaats in de rangschikking. Ook kapitein Joy Van Den Bogerd, de antiheld vorige zondag met een domme rode kaart, beseft dat de balans niet bepaald positief oogt en daarom hoopt hij op een collectieve reactie van de Piraten zaterdagavond, wanneer leider Cappellen op bezoek komt.

  1. Luc Reumers (Zepperen-Brustem): “Het wordt nog spannende competitie”
    Voetbal eerste provinciale

    Luc Reumers (Zepperen-Brustem): “Het wordt nog spannende competitie”

    Met vier punten voorspong op het tweede geklasseerde Bree-Beek, prijkt Zepperen-Brustem comfortabel aan de leiding. Laat het nu net beide teams zijn, die volgend weekend in Bree tegenover elkaar staan in een regelrechte confrontatie. Bij winst slaat het team van trainer Luc Reumers een ruime kloof en lijkt de weg naar de titel open te liggen. “Het is nog veel te vroeg om hierover nu reeds conclusies te trekken. We zijn niet eens halfweg”, blijft Reumers voorzichtig.