Joseph Okumu in actie tijdens de 1-0-nederlaag in Kortrijk.
Volledig scherm
Joseph Okumu in actie tijdens de 1-0-nederlaag in Kortrijk. © Belga

Joseph Okumu (AA Gent) na nul op zes tegen Charleroi en Kortrijk: “Niet panikeren”

voetbal 1AOndanks een pak balbezit kon AA Gent geen punten meenemen uit Kortrijk. De Buffalo’s creëerden te weinig kansen en een strafschop van Selemani zorgde voor het verschil. Ook centrale verdediger Joseph Okumu was uiteraard teleurgesteld achteraf.

 1. Volgend weekend staat de kalender vol bekerwedstrijden met clubs uit de Antwerpse regio tegen teams uit de EuroMillions League
  volleybal

  Volgend weekend staat de kalender vol bekerwed­strij­den met clubs uit de Antwerpse regio tegen teams uit de EuroMilli­ons League

  Het zijn hoogdagen voor de Antwerpse volleybalteams. Dankzij een geweldige bekercampagne zijn er verschillende herenploegen die zich geplaatst hebben voor de 1/8ste finales van de beker van België. Als ultieme beloning mag iedereen volgend weekend de confrontatie aangaan met de toppers uit de allerhoogste klasse van de Belgische volleybalcompetitie.
 2. Stijn Fincioen blikt tevreden terug op CrossCup Relays: “Onze zege bij de masters was mooi, maar eigenlijk hebben al mijn atleten het uitstekend gedaan”
  Atletiek

  Stijn Fincioen blikt tevreden terug op CrossCup Relays: “Onze zege bij de masters was mooi, maar eigenlijk hebben al mijn atleten het uitstekend gedaan”

  De CrossCup Relays in Berlare waren zondag de perfecte opener van het nationale veldloopseizoen. Een prachtige omloop, een stralende oktoberzon en veel gemotiveerde atleten maakten er een echt atletiekfeest van. De West-Vlaamse clubs waren heel goed vertegenwoordigd aan het Donkmeer. Fusieclub FLAC trad met liefst 51 teams aan en behaalde vier podiumplaatsen bij de jeugd, maar het was uiteindelijk Olympic Brugge dat met de overwinning bij de masters mannen, de hoofdvogel afschoot. “Vooral de manier waarop we de zege pakten was mooi”, aldus Stijn Fincioen.