Joseph Okumu in actie tijdens de 1-0-nederlaag in Kortrijk.
Volledig scherm
Joseph Okumu in actie tijdens de 1-0-nederlaag in Kortrijk. © Belga

Joseph Okumu (AA Gent) na nul op zes tegen Charleroi en Kortrijk: “Niet panikeren”

voetbal 1AOndanks een pak balbezit kon AA Gent geen punten meenemen uit Kortrijk. De Buffalo’s creëerden te weinig kansen en een strafschop van Selemani zorgde voor het verschil. Ook centrale verdediger Joseph Okumu was uiteraard teleurgesteld achteraf.

 1. Christoph Van Elslande stapt op bij WS Lauwe: “Een beslissing in het belang van de club”
  VOETBAL EERSTE PROVINCIALE

  Christoph Van Elslande stapt op bij WS Lauwe: “Een beslissing in het belang van de club”

  Christoph Van Elslande is niet langer trainer van eersteprovincialer White Star Lauwe. Vlak na de verloren thuiswedstrijd tegen Sassport Boezinge (0-2) gaf hij zijn ontslag. “Dit is een beslissing in het belang van de club”, reageert Van Elslande. “Ik kijk niet naar mezelf, ik ben een passant.” Eén van de grootste kandidaten om Van Elslande op te volgen bij de Wietstar is Maxim Vandamme.
 2. Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?
  Jobat

  Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?

  Belgische bedrijven sluiten weer volop nieuwe contracten van onbepaalde duur af. Het aantal zit opnieuw op het niveau van vóór corona. Van januari tot en met augustus werden er zelfs 1,7% meer nieuwe arbeidscontracten getekend. Dat blijkt uit gegevens van Acerta bij 260.000 werkende Belgen. Jobat.be somt samen met het hr-dienstenbedrijf de verschillen op tussen een contract van bepaalde en onbepaalde duur. Wat is nu het interessantst als werknemer, en is er een verschil qua loon?