De Portugese spelverdeler José Pedro Monteiro liet zijn vrouw en zoontje achter voor zijn eerste buitenlands avontuur bij Lindemans Aalst.
Volledig scherm
De Portugese spelverdeler José Pedro Monteiro liet zijn vrouw en zoontje achter voor zijn eerste buitenlands avontuur bij Lindemans Aalst. © Foto Beckx/RV

José Pedro Monteiro (Lindemans Aalst): “We boeken elke week vooruitgang”

VOLLEYBAL EUROMILLIONS LEAGUEOver exact drie weken begint de volleybalcompetitie in de hoogste afdeling. Lindemans Aalst opent op 15 oktober de competitie met een thuiswedstrijd tegen Menen. Deze namiddag stonden beide teams in Schotte tegenover elkaar in een vriendschappelijke wedstrijd. Elk team won twee sets (20-25, 20-25, 25-22 en 25-16).

  1. Julie Voet wint CrossCup in Roeselare en mag naar EK veldlopen: “Een droom die uitkomt”
    Veldlopen

    Julie Voet wint CrossCup in Roeselare en mag naar EK veldlopen: “Een droom die uitkomt”

    Zondag stond in Roeselare de tweede individuele CrossCup-manche van het seizoen op het programma. Het was meteen ook een hele belangrijke, want in Roeselare worden traditioneel ook de tickets voor het EK veldlopen uitgedeeld. Julie Voet liep in de kleuren van het organiserende AV Roeselare de wedstrijd van haar leven en mag zich, dankzij haar allereerste CrossCup-zege ooit, nu ook opmaken voor het EK veldlopen dat op 11 december in Turijn wordt afgewerkt. “Ik ben dolgelukkig”, klinkt het.