De match van Jorn Rijmenams op Erpe-Mere bleef niet onopgemerkt met een doelpunt en een rode kaart.
Volledig scherm
De match van Jorn Rijmenams op Erpe-Mere bleef niet onopgemerkt met een doelpunt en een rode kaart. © Koen Merens

Jorn Rijmenams en KFC Eppegem onderuit bij Erpe-Mere: “Hadden meer verdiend op basis van onze eerste helft”

voetbal derde nationale ADerdenationaler KFC Eppegem verloor met het kleinste verschil op het (kleine) veld van Erpe-Mere: 2-1. Aanvoerder Jorn Rijmenams schoot de bezoekers vanaf de stip op voorsprong, maar moest tussen de goals van Erpe-Mere door ook vroegtijdig naar de kant met een tweede gele kaart. 

 1. Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdiefstal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro
  Livios

  Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdief­stal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro

  Zit jij momenteel middenin een bouw- of groot renovatieproject? Dan kan je je werf maar beter goed beveiligen en verzekeren, want de gemiddelde schade bij een werfdiefstal bedraagt zo’n 30.000 euro volgens Federale Verzekering. Bovendien zien ze de diefstal van boilers, verwarmingsketels en nieuwe keukens al enkele jaren sterk toenemen. Bouwmachines en -gereedschap zijn dan weer minder in trek. Wat kan je doen om een werfdiefstal te vermijden? Bouwsite Livios zocht het uit.
 2. Enzo Ide voor de tweede opeenvolgende maal in finale van een manche WK Rallycross
  AUTOSPORT

  Enzo Ide voor de tweede opeenvol­gen­de maal in finale van een manche WK Rallycross

  Enzo Ide heeft tijdens de Portugese manche van het WK rallycross, de zevende van het seizoen, opnieuw laten zien dat hij zijn plek op het hoogste niveau zonder meer verdient. Tijdens de finale van het FIA Wereldkampioenschap Rallycross in Portugal reed de West-Vlaming in de KYB EKS JC Audi S1 naar een vijfde plaats, wat betekent dat hij naar de zevende plaats in het WK opschuift, op korte afstand van de nummer zes in het WK.