Jorn De Winter (r.) scoorde tegen Beringen zijn derde treffer van het seizoen: “Voel dat het beter en beter gaat.”
Volledig scherm
Jorn De Winter (r.) scoorde tegen Beringen zijn derde treffer van het seizoen: “Voel dat het beter en beter gaat.” © MGD

Jorn De Winter en KAC Betekom boeken tweede zege op rij en rukken op in stand: “Het gaat in stijgende lijn”

Voetbal derde nationale BKAC Betekom ging met 1-2 winnen op het veld van Beringen en pakt zo zes op zes. Het was Jorn De Winter die de troepen van coach Custers de juiste weg wees met de openingstreffer en als gevolg een gedeelde zesde plaats.

  1. Sam Bilsen zet reddingsoperatie van GSG Aarschot voort: “We misten een grote jongen. Met de terugkeer van Mario Brown moet dat probleem opgelost zijn”
    Basketbal Top Division 2A

    Sam Bilsen zet reddings­ope­ra­tie van GSG Aarschot voort: “We misten een grote jongen. Met de terugkeer van Mario Brown moet dat probleem opgelost zijn”

    De hemel klaart uit boven Aarschot. GSG Aarschot zat in acuut degradatiegevaar, maar twee opeenvolgende overwinningen hebben voor een kentering gezorgd. De terugkeer van oudgediende Mario Brown is daar wellicht niet vreemd aan. Dit weekend wil de spelersgroep de vormcurve bevestigen in Pepinster, de nummer acht in Top Division 2A.