Jorn Cornelissen had met zestien punten een belangrijk aandeel in de winst van Clem tegen Arendonk.
Volledig scherm
Jorn Cornelissen had met zestien punten een belangrijk aandeel in de winst van Clem tegen Arendonk. © Guy Meurs

Jorn Cornelissen wint eerste ronde met Clem Scherpenheuvel: “Mijn twijfel over het nieuwe format werd weggenomen”

Basket tweede landelijkeHet gaat goed met Clem Scherpenheuvel in tweede landelijke. De ploeg won dit weekend de topper tegen Okido Arendonk met 72-60. Daardoor is men in Scherpenheuvel verzekerd van de eerste plaats in de groepsfase. Die wordt volgende week afgesloten met een (lastige) verplaatsing naar Lommel.

 1. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
  Tweakers

  Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

  De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.
 1. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  9

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.