Joren Nijs speelde de afgelopen vier seizoenen bij Hoegaarden-Outgaarden en maakt nu het mooie weer op de linkerflank van Bierbeek.
Volledig scherm
Joren Nijs speelde de afgelopen vier seizoenen bij Hoegaarden-Outgaarden en maakt nu het mooie weer op de linkerflank van Bierbeek. © Jorghé Van Hecke

Joren Nijs, goed voor een goaltje en twee assists, walst met KHO Bierbeek ook over buur Linden heen: “We blijven rustig onder droomstart”

voetbal eerste provincialeTerwijl steeds meer concurrenten steken laten vallen, blijft KHO Bierbeek maar winnen. Zaterdagavond ging ook buur Linden voor de bijl. Na negentig minuten gaf het scorebord droge 3-0-cijfers aan, al is Linden ondanks de mindere periode altijd wel een stugge tegenstander die je niet zomaar even opzijzet.

  1. Pieter Jochmans gaat met KVK Tienen op zoek naar eerste zes op zes op bezoek bij concurrent Heist: “Hopelijk heb ik mijn deel van de pech nu gehad”
    voetbal eerste nationale

    Pieter Jochmans gaat met KVK Tienen op zoek naar eerste zes op zes op bezoek bij concurrent Heist: “Hopelijk heb ik mijn deel van de pech nu gehad”

    KVK Tienen kon afgelopen weken nog eens stunten in eigen huis tegen het nummer vier, Thes Sport. Heel knap, maar we zijn benieuwd of de Suikerjongens die lijn ook eens op verplaatsing kunnen doortrekken. In dat verband wacht hen een interessante confrontatie met Heist, dat net als Tienen die linkerkolom op het oog heeft.