Als het van kapitein Joren Loockx (l.) afhangt, moet SC Aarschot nog een weekje wachten op zijn eerste punten.
Volledig scherm
Als het van kapitein Joren Loockx (l.) afhangt, moet SC Aarschot nog een weekje wachten op zijn eerste punten. © VK Linden / RV

Joren Loockx (VK Linden) voor de komst van SC Aarschot: “Het juiste antwoord vinden op hun plan”

voetbal eerste provincialeVK Linden begon met vier op zes aan de competitie en is nu zaterdag gastheer voor SC Aarschot, dat na de plotse trainerswissel nog op zoek is naar zijn eerste punten. Het belooft alvast een duel te worden tussen twee vaste waarden in eerste provinciale.

 1. Lenny Nangis (RWDM) houdt er de moed in na bekeruitschakeling: “Hopelijk kunnen we op Lommel wel onze kansen afmaken”
  VOETBAL 1B

  Lenny Nangis (RWDM) houdt er de moed in na bekeruit­scha­ke­ling: “Hopelijk kunnen we op Lommel wel onze kansen afmaken”

  Dat voetbal onrechtvaardig en wreed kan zijn, dat heeft RWDM afgelopen dinsdag - nogmaals - mogen ondervinden. In de bekerwedstrijd tegen Zulte-Waregem kregen de Brusselaars bij een 1-1 tussenstand ‘dikke’ kansen om minstens met twee doelpunten verschil te winnen, maar toch werd het een 1-2-nederlaag na een dubieuze strafschop. Zondag trekt RWDM naar Lommel.
 2. Ayoub Nouhi met Phoenix Brussels naar Antwerp Giants: “Blessure gooide roet in het eten”
  Basketbal BNXT-League

  Ayoub Nouhi met Phoenix Brussels naar Antwerp Giants: “Blessure gooide roet in het eten”

  Bij Phoenix Brussels had men van de competitiestart meer verwacht dan één overwinning in vijf wedstrijden. De ploeg kende nogal wat tegenslagen: corona, blessures en een coachwissel. Stilaan lijkt de rust terug te keren in de hoofdstad. De laatste speler op wie gewacht wordt, is Ayoub Nouhi. De tweeëntwintigjarige Brusselaar lijkt zich stilaan op te mogen maken voor zijn comeback.