Joren Dehond: "Zelf scoorde ik de eerste twee goals op aangeven van Bastien Focant. Tweemaal goed afgewerkt na een mooie combinatie van de ploeg."
Volledig scherm
Joren Dehond: "Zelf scoorde ik de eerste twee goals op aangeven van Bastien Focant. Tweemaal goed afgewerkt na een mooie combinatie van de ploeg." © HANS DEVEUSTER

Joren Dehond en Tempo Overijse winnen makkelijk in de beker: “Het geeft aan dat we op de goede weg zijn”

Voetbal 3NATempo Overijse heeft haar eerste klus in de beker van België succesvol afgerond. Op bezoek bij eersteprovincialer R.A.S. Pays Blanc Antoinien wonnen de Overijsenaren zaterdagavond met 0-4. Aanvaller Joren Dehond kroonde zich met twee doelpunten tot matchwinnaar.

 1. Limburg op één en twee in GP Denain: winst voor Jasper Philipsen, Jordi Meeus is knap tweede
  Wielrennen profs

  Limburg op één en twee in GP Denain: winst voor Jasper Philipsen, Jordi Meeus is knap tweede

  Jasper Philipsen (Alpecin Fenix) heeft zijn derde overwinning in vijf dagen te pakken. Na winst in het Kampioenschap van Vlaanderen en in Eschborn-Frankfurt, was de prof uit Ham ook de beste in de GP Denain, de mini-versie van Parijs-Roubaix.. Het podium kleurde nog wat meer Limburgs, want Jordi Meeus pakte de tweede plaats. Philipsen is duidelijk in vorm en dat is een goede zaak met het oog op onder meer Parijs-Roubaix. “Maar deze prestatie is geen waardemeter voor de echte kasseiklassieker”, vertelt Philipsen.
 1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.