Stijn Van Kerrebroeck (l.) en Brecht Cnockaert (HO Kalken) strijden om de bal.
Volledig scherm
Stijn Van Kerrebroeck (l.) en Brecht Cnockaert (HO Kalken) strijden om de bal. © Robby Verdickt

Jordy Van De Walle (E. Aalter) na 0-4-nederlaag tegen HO Kalken: “Opnieuw pijnlijk, maar we gooien handdoek niet in de ring”

voetbal derde nationale AEendracht Aalter raakt maar niet van de laatste plaats weg. Ook tegen HO Kalken beet de ploeg in het zand. De 0-4 kwam hard binnen bij de rode lantaarn. Het behoud is ver weg, maar de wederoptredende Jordy Van De Walle begraaft de strijdbijl niet.

 1. Nieuwkomer Marith De Bondt (OHL) wil met KRC Genk Ladies de kloof met de top twee helpen verkleinen en als speelster sterker worden
  VROUWENVOETBAL SUPER LEAGUE

  Nieuwkomer Marith De Bondt (OHL) wil met KRC Genk Ladies de kloof met de top twee helpen verkleinen en als speelster sterker worden

  Met Marith De Bondt heeft KRC Genk Ladies er een aanwinst bij. De Bondt speelde bij Super League-leider OHL en tekende vorige week een verbintenis voor een half seizoen bij de Genkies. De nieuwe verdedigster zat meteen in de kern en mocht het voorbije weekend, na een blessure van Luna Vanhoudt, tegen KV Mechelen meteen invallen. Vrijdagavond om 20.30 uur is Charleroi te gast op de Galopinstraat in Zwartberg. “Ook al staat Charleroi in de benedenverdieping van de rangschikking, we mogen hen geenszins onderschatten”, zegt nieuwkomer Marith De Bondt.
 2. De Staat betaalt 2,80% intrest op je geld: hoe interessant is een rekening bij de overheid?
  Spaargids.be

  De Staat betaalt 2,80% intrest op je geld: hoe interes­sant is een rekening bij de overheid?

  Wie zijn spaargeld minstens een jaar kan missen, kan het op een e-DEPO bij de Deposito- en Consignatiekas van de Belgische Staat zetten. De opbrengst ervan wordt maand per maand vastgelegd. Voor januari was dat 2,40%, voor februari stijgt de rente tot 2,80%. Let wel: je geld moet voor de eerste van de maand op de rekening staan om die maand recht op een rente te hebben. Spaargids.be zet alles op een rij.