BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Jordi Vanlerberghe (KVM) na kansloze avond op Jan Breydel: “We mogen niet te negatief worden”

Voetbal Jupiler Pro LeagueEen lastige avond voor Malinwa op Jan Breydel zaterdagavond. Kansloos werd er met 3-0 verloren. De wonden likken en toewerken naar de partij tegen Anderlecht zondag, luidt het devies voor KV Mechelen. “Druk is er nog niet, maar we moeten wel punten gaan pakken”, beseft Jordi Vanlerberghe.

0 reacties

 1. Pablo Koukartsev (Roeselare): “Met deze mentaliteit moeten we zaterdag ook tegen Maaseik spelen”
  Volleybal Champions League

  Pablo Koukartsev (Roeselare): “Met deze mentali­teit moeten we zaterdag ook tegen Maaseik spelen”

  Knack Roeselare heeft tijdens de Europese wedstrijd tegen Cucine Lube Civitanova op een wilskrachtige manier hun beste niveau laten zien in de flink gevulde Tomabelhal. De eerste CL-match tegen het Franse Tours zat nog in het geheugen. “Een verlieswedstrijd maakt een sporter soms beter”, grijnst coach Vanmedagael na de confrontatie tegen de buitenlandse sterspelers van Civitanova. “De vechtlust was sterk aanwezig. Het publiek stond enthousiast achter ons. Dit zijn hoogtepunten - referentiemomenten - waaraan we ons kunnen optrekken.”
 2. Dennis Hamers (Termien) verlengt zijn contract en speelt zaterdag tegen ex-ploeg Wellen: “We gaan er voluit voor de zege”
  voetbal derde nationale B

  Dennis Hamers (Termien) verlengt zijn contract en speelt zaterdag tegen ex-ploeg Wellen: “We gaan er voluit voor de zege”

  Met de derby Wellen - Termien staan dit weekend twee Limburgse teams uit de top vijf van de klassering tegenover elkaar. Na Houtvenne toonde Wellen zich tot hiertoe de sterkte thuisploeg en Termien de sterkste uitploeg van de reeks. Dat dit zaterdagavond vonken gaat geven, staat buiten kijf. Voor Termientrainer Dennis Hamers wordt het een speciale wedstrijd. Niet zo lang geleden was hij nog hoofdcoach bij Wellen.
 1. Greg Vanderidt ontvangt met RC Mechelen de beloften van ex-club Beerschot na twee zure draws: “Niet scoren én slecht spelen, zou erger zijn”
  voetbal tweede nationale B

  Greg Vanderidt ontvangt met RC Mechelen de beloften van ex-club Beerschot na twee zure draws: “Niet scoren én slecht spelen, zou erger zijn”

  Begin deze week plaatste Racing Mechelen een interview op de eigen website met doelman Senne Goossens naar aanleiding van de ontmoeting met tweelingbroer Jasper die bij Jong Beerschot aan de slag is. Een duel ín het duel zondagnamiddag en dat is het ook nog altijd een klein beetje voor Racingcoach Greg Vanderidt. Al houdt die, los van de sportieve uitkomst op Het Kiel vorig seizoen, niets dan positieve herinneringen over aan zijn passage als T2 én T1 op het hoogste niveau.