Jordi Nolle ruilde afgelopen zomer nog Hoogstraten voor Rupel Boom.
Volledig scherm
Jordi Nolle ruilde afgelopen zomer nog Hoogstraten voor Rupel Boom. © Mpics

Jordi Nolle wil pijnlijk afscheid van Steenbakkers doorspoelen bij Sint-Lenaarts: “Het ongelijk van Rupel Boom bewijzen”

voetbal derde nationale BJordi Nolle heeft niet lang zonder club gezeten na zijn noodgedwongen vertrek bij Rupel Boom. De 23-jarige ex-doelman van onder meer Beerschot en Hoogstraten tekende gisterenavond een contract voor tweeënhalf seizoen bij Sint-Lenaarts.

 1. Anthony Sweeck en Sporting Tisselt promoveren als beste verliezer naar eerste provinciale: “Propaganda gemaakt voor het voetbal”
  voetbal eindronde tweede provinciale

  Anthony Sweeck en Sporting Tisselt promoveren als beste verliezer naar eerste provincia­le: “Propaganda gemaakt voor het voetbal”

  Sporting Tisselt promoveert naar eerste provinciale. De troepen van trainer Frank Staes finishten pas zevende in de reguliere competitie, maar mochten dankzij de tweede periodetitel toch een gooi doen naar promotie. Na het 1-1-gelijkspel in de heenmatch tegen ’s Gravenwezel-Schilde ging Tisselt zondag met 1-2 onderuit, maar dankzij de zege van ASV Geel in de interprovinciale eindronde werd het opgevist als beste verliezer, voor KV Bonheiden.
 2. Christophe De Keyser pakt winst in Ironman 70.3 Marbella: “Van start tot finish aan de leiding”
  Triatlon

  Christophe De Keyser pakt winst in Ironman 70.3 Marbella: “Van start tot finish aan de leiding”

  Wat in de schaduw van de winst van Kenneth Vandendriessche in de Ironman van Lanzarote pakte nog een landgenoot uit met een straffe stoot. Christophe De Keyser uit Overijse greep immers zondag de winst in de Ironman 70.3 van het Spaanse Marbella. Voor De Keyser is het zijn eerste winst ooit in een Ironman. Dankzij deze zege heeft hij ook een ticket voor het WK in St George (VS) op zak, waardoor hij zijn zomerplanning moet bijsturen.