Jodi Meeus reed dit seizoen onder meer de Ronde van Zwitserland.
Volledig scherm
Jodi Meeus reed dit seizoen onder meer de Ronde van Zwitserland. © Photo News

Jordi Meeus tot einde 2024 bij Bora-hansgrohe: “Enorme blijk van vertrouwen”

Wielrennen ProfsJordi Meeus rijdt de komende drie seizoenen voor de Duitse formatie Bora-hansgrohe. De Lommelaar is er aan zijn eerste profjaar bezig en doet het blijkbaar zo goed dat de teamleiding hem een serieuze contractverlenging voorgelegd heeft. Meeus toonde dit seizoen al meer dan eens zijn waarde voor de ploeg. “Ik ben heel blij met deze contractverlenging. Het is een enorme blijk van vertrouwen”, zegt Meeus.

  1. Henk Dijkhuizen en Patro Eisden klaar voor derby tegen titelkandidaat Thes Sport: “Voor de supporters is dit de wedstrijd van het jaar”
    voetbal eerste nationale

    Henk Dijkhuizen en Patro Eisden klaar voor derby tegen titelkandi­daat Thes Sport: “Voor de supporters is dit de wedstrijd van het jaar”

    Amper een week na de seizoenopener tegen Olympic Charleroi staat in de eerste nationale meteen de enige Limburgse derby tussen Patro Eisden en Thes geprogrammeerd. Velen schuiven Thes Sport als titelkandidaat nummer één naar voor. De manschappen van trainer Stijnen zijn niet onder de indruk en willen voluit hun kans gaan. “Het wordt een zware dobber, maar we gaan er alles aan doen om onze tegenstander een voetje te lichten”, klinkt Henk Dijkhuizen strijdvaardig.