Tom Van Hyfte (l.) volgt met aandacht de actie van Dender-speler Mike Smet.
Volledig scherm
Tom Van Hyfte (l.) volgt met aandacht de actie van Dender-speler Mike Smet. © VDB

Jordi Lemiengre ziet FC Mandel United in slotminuten punt uit handen geven: “Offensief te weinig gebracht”

VOETBAL EERSTE NATIONALEHet wil thuis maar niet lukken voor eerstenationaler FC Mandel United. Ook zaterdagavond thuis tegen Dender liep het in de slotfase verkeerd. Toen iedereen zich al verzoend had met een logische 0-0-eindscore, trof Casagrande, ex-SV Roeselare, toch nog twee keer raak. Met 1 op 12 is de Skyline Arena verre van een moeilijk in te nemen vesting.

 1. Karl Borgers bij sterkste Vlaamse stijgers in de tennisklassementen: “Mannen 3 wordt een fameuze uitdaging”

  Karl Borgers bij sterkste Vlaamse stijgers in de tennisklas­se­men­ten: “Mannen 3 wordt een fameuze uitdaging”

  De titel van sterkste stijger qua tennisklassementen is dit seizoen weggelegd voor de Antwerpse Marilyn Van Brempt, die op haar twaalfde maar liefst 100 (!) punten achter haar naam heeft staan. Maar op een gedeelde tweede plaats vinden we twee Vlaams-Brabanders terug met Janne Vanden Abeele en Leuvenaar Karl Borgers. Vooral Borgers is een ietwat verrassende naam, hoewel hij een sterk seizoen achter de rug heeft bij de mannen 5.
 2. Sport, emoties én drama: vijf meeslepende streamingtips
  Streamz

  Sport, emoties én drama: vijf meeslepen­de streaming­tips

  Weinig hobby’s maken zo veel emoties in ons los als sport. Naar aanleiding van de nieuwe Streamz-release ‘The Window’, dat zich afspeelt tijdens de transferperiode binnen het voetbal, vullen wij onze Kijkgids deze week aan met andere topseries en films die drama en sport verweven tot een meeslepende kijkervaring. Diepe karakterstudies in ‘Friday Night Lights’ (Hulu), datagedreven stuntwerk in ‘Moneyball’ (Netflix), hilarische scènes in ‘Ted Lasso’ (Apple TV+) en een temperamentvolle basketbalcoach in ‘Big Shot’ (Disney+): dit zijn onze favoriete sporttitels om te streamen.