Tom Van Hyfte (l.) volgt met aandacht de actie van Dender-speler Mike Smet.
Volledig scherm
Tom Van Hyfte (l.) volgt met aandacht de actie van Dender-speler Mike Smet. © VDB

Jordi Lemiengre ziet FC Mandel United in slotminuten punt uit handen geven: “Offensief te weinig gebracht”

VOETBAL EERSTE NATIONALEHet wil thuis maar niet lukken voor eerstenationaler FC Mandel United. Ook zaterdagavond thuis tegen Dender liep het in de slotfase verkeerd. Toen iedereen zich al verzoend had met een logische 0-0-eindscore, trof Casagrande, ex-SV Roeselare, toch nog twee keer raak. Met 1 op 12 is de Skyline Arena verre van een moeilijk in te nemen vesting.

 1. Aangereden nadat je hard moest remmen door de laaghangende zon: wie is er dan aansprakelijk?
  Independer

  Aangereden nadat je hard moest remmen door de laaghangen­de zon: wie is er dan aansprake­lijk?

  Deze week mogen we flink wat zon verwachten. Dat doet deugd, maar het levert ook extra risico's op wanneer je de baan op moet. Immers, de zon hangt tijdens de winterperiode laag, wat de zichtbaarheid tijdens het autorijden serieus bemoeilijkt. Een kop-staartbotsing is dan snel gebeurd. Bepalen wie aansprakelijk is voor de schade kan dan moeilijk zijn. Independer.be zet daarom vier mogelijke botsingen - en hun gevolgen - op een rij.
 2. Dirk-Jan Dewaegemaeker over zijn komst naar KVK Westhoek: “Jammer genoeg kon ik reeks hoger geen enkele keer scoren. Mentaal woog dat wel op mij”
  voetbal tweede nationale A

  Dirk-Jan Dewaegemae­ker over zijn komst naar KVK Westhoek: “Jammer genoeg kon ik reeks hoger geen enkele keer scoren. Mentaal woog dat wel op mij”

  Het was wennen zondag in het Crack Stadion in Ieper zonder Bruno Debo voor de dug-out van KVK Westhoek nadat er vorige week in zijn vierde seizoen een einde kwam aan de samenwerking. Assistent Dominique Cauwelier was de coach van dienst. Meest opvallende wijziging was dat centrale verdediger Valentin Mahieu doorschoof als verdedigende middenvelder. De interim-trainer koos tegen FC Merelbeke (0-0) voor een 4-3-3.