Jordi Lemiengre had zijn eerste seizoen als T2 van FC Mandel United heel anders voorgesteld.
Volledig scherm
Jordi Lemiengre had zijn eerste seizoen als T2 van FC Mandel United heel anders voorgesteld. © VdB

Jordi Lemiengre gaat met FC Mandel United onderuit bij Olympic Charleroi: “Degradatie komt nu wel heel dichtbij”

VOETBAL EERSTE NATIONALENa de 2-1-nederlaag van zaterdagavond op het veld van Olympic Charleroi zijn de teerlingen zo goed als geworpen voor eerstenationaler FC Mandel United. Met nog vijf matchen te gaan, lijkt de kloof met de dertiende in de stand (12 punten) haast onoverbrugbaar. Degradatie wenkt voor FC Mandel United, dat dit seizoen met hoge ambities van wal stak.

  1. Kevin Bogemans (Wolvertem Merchtem) volgt trainer Vicky Carleer op voor resterende matchen van seizoen: “Het is ook aan spelersgroep om nu op te staan”
    PREMIUM
    voetbal derde nationale A

    Kevin Bogemans (Wolvertem Merchtem) volgt trainer Vicky Carleer op voor resterende matchen van seizoen: “Het is ook aan spelers­groep om nu op te staan”

    Vrij verrassend nieuws bij fusieclub HO Wolvertem Merchtem. Met nog vijf competitiewedstrijden voor de boeg heeft het bestuur beslist om de samenwerking met trainer Vicky Carleer na een kleine twee seizoenen stop te zetten. Jeugdcoördinator en ex-speler Kevin Bogemans (38) neemt zijn rol over tot het einde van het seizoen.