Jordi Lemiengre bleef ook onder de nieuwe coach David Vignes de T2 van Mandel United.
Volledig scherm
Jordi Lemiengre bleef ook onder de nieuwe coach David Vignes de T2 van Mandel United. © VDB

Jordi Lemiengre en FC Mandel United zetten 2022 met verlies in: “Het is geen vijf voor twaalf meer, maar al tien over twaalf”

VOETBAL EERSTE NATIONALEEerstenationaler FC Mandel United sloot 2021 af met een hoopgevende zege op La Louvière, maar kon de kentering voorlopig nog geen verlengstuk geven. Zondag werd met 1-0 verloren op Visé zodat de Izegemnaars de trieste bezitter van de rode lantaarn blijven. Opmerkelijk was het kleine legioen Mandel-nieuwelingen dat in Visé aan de aftrap stond.

 1. Het invoeren van een wachtwoord maakt je netwerk kwetsbaarder: waarom de klassieke kabel nog steeds de moeite waard is
  Mijntelco

  Het invoeren van een wachtwoord maakt je netwerk kwetsbaar­der: waarom de klassieke kabel nog steeds de moeite waard is

  Elke woning heeft tegenwoordig een eigen draadloos wifinetwerk, waarmee de meeste apparaten verbonden zijn. Logisch ook, want het scheelt heel wat gedoe met kabels, waardoor je met je apparaat kan gaan en staan waar je wil. Maar dat hoeft niet noodzakelijk met élk apparaat mogelijk te zijn. Bovendien biedt een verbinding via de klassieke ethernetkabel ook enkele voordelen. Mijntelco.be overloopt ze.
 1. KBC Sint-Michiels viert drie speeldagen voor het eind al de titel, maar: “Ons seizoen is nog lang niet niet afgelopen”
  krachtbal eerste nationale

  KBC Sint-Mi­chiels viert drie speeldagen voor het eind al de titel, maar: “Ons seizoen is nog lang niet niet afgelopen”

  Na vier jaar zonder titel – twee geannuleerde coronaseizoenen meegerekend – is de oppergaai opnieuw in handen van KBC Sint-Michiels. Voor de ogen van een grote schare supporters haalden de Bruggelingen een 24-15-zege binnen tegen HO Beitem en zo kan het drie speeldagen voor het einde niet meer bijgehaald worden door eerste achtervolger KBC Male.
 2. Leander Dedroog en Limburg United verliezen met klein verschil bij Donar Groningen: “Dubbeltje viel aan de andere kant”
  basketbal bnxt-league

  Leander Dedroog en Limburg United verliezen met klein verschil bij Donar Groningen: “Dubbeltje viel aan de andere kant”

  Na de knappe zege tegen Den Bosch, bij de start van Elite Gold, trokken de boys van T1 Raymond Westphalen met vertrouwen naar Groningen. Limburg United was niet scherp genoeg in de eerste helft tegen een gretig Donar. Na de rust kwam United met het mes tussen de tanden het terrein op, maar het dubbeltje viel aan de andere kant in money time. De Limburgers dropen ontgoocheld af, met een nipte 68-66-nederlaag in de hoofden.