Een luchtduel tussen Amrani Ndikumana en de Zwalmse verdediger Milo Roskam. De spits van Ardennen kende pech want zijn kopbal sloeg tegen de paal.
Volledig scherm
Een luchtduel tussen Amrani Ndikumana en de Zwalmse verdediger Milo Roskam. De spits van Ardennen kende pech want zijn kopbal sloeg tegen de paal. © Geert De Rycke

Jordi De Ridder (KVV Vlaamse Ardennen) na 2-0 bij Munkzwalm: “Hadden hier een punt moeten pakken”

voetbal eerste provincialeWe kunnen ons voorstellen dat KVV Vlaamse Ardennen na het 2-0-verlies bij SK Munkzwalm onvoldaan van het veld stapte. Zondag thuis winnen van FC Latem wordt noodzakelijk om niet midden de gevarenzone te verzeilen.

 1. Gehavend Racing Mechelen in drie minuten uitgeteld bij Belisia (2-0): “Spits gaf toe dat hij een duwfout maakte bij de openingsgoal”
  Voetbal tweede nationale b

  Gehavend Racing Mechelen in drie minuten uitgeteld bij Belisia (2-0): “Spits gaf toe dat hij een duwfout maakte bij de openings­goal”

  Behalve transfernieuws gaf men bij Racing Mechelen ook nog een blessure-update in aanloop naar het duel met Belisia. Mrani en Hmouda blijken allebei een maand out en zo was het alweer puzzelen geblazen voor Greg Vanderidt. De Mechelaars deden het niettegenstaande meer dan behoorlijk in Limburg en de partij ging goed over en weer, maar halfweg de tweede periode werd Racing twee keer kort na mekaar koud gepakt. Die 2-0 was meteen ook de eindstand.
 2. Nils Van Poelvoorde met Jong Lede voorbij Drongen: “We hebben in alle omstandigheden het hoofd koel gehouden”
  Voetbal derde nationale A

  Nils Van Poelvoorde met Jong Lede voorbij Drongen: “We hebben in alle omstandig­he­den het hoofd koel gehouden”

  Jong Lede is erin geslaagd om de drie punten tegen Drongen thuis te houden. De 1-0-overwinning is in meerdere opzichten een opsteker. De voorbije weken sputterde de motor even. De machine werd geolied. Door de winst nemen de Ledenaren hun plaats in de top vijf van derde nationale A weer in. Bovendien was het een goede repetitie voor de komende topper tegen Overijse.