Jordi Condom en zijn troepen moeten vrijdagavond winnen op Lierse.
Volledig scherm
Jordi Condom en zijn troepen moeten vrijdagavond winnen op Lierse. © BELGA

Jordi Condom (Waasland-Beveren) gelooft er nog in: “We moeten die druk op RWDM hoog houden”

Voetbal 1BWaasland-Beveren heeft, na de gelijke spelen tegen Deinze en Lommel, alleen nog maar een waterkansje op de tweede plaats en dus de kans op promotie via de play-offs. Als het vrijdagavond niet wint op Lierse, is het helemaal over en uit. Als het wél kan winnen, moet het hopen dat RWDM nog een pak punten laat liggen. Sportief directeur én coach ad interim Jordi Condom wil die laatste strohalm grijpen.

0 reacties

  1. Victor Van De Wiele (FC Gullegem) scoort thuis tegen Eendracht Aalst: “We moeten kijken naar onszelf en zijn op goede weg om het behoud te verzekeren”
    voetbal tweede amateur A

    Victor Van De Wiele (FC Gullegem) scoort thuis tegen Eendracht Aalst: “We moeten kijken naar onszelf en zijn op goede weg om het behoud te verzekeren”

    FC Gullegem zorgde thuis tegen ex-eersteklasser Eendracht Aalst voor spektakel. Tegen de bij momenten technisch betere bezoekers won het na een doelpunt op de counter. De Ajuinen eindigden met negen man. In de strijd om het behoud doet Gullegem alvast een heel goede zaak. Sedert de trainerswissel is het bovendien al zes wedstrijden ongeslagen.