Jordan Lukaku (r.) in duel met Bruggeling De Ketelaere.
Volledig scherm
Jordan Lukaku (r.) in duel met Bruggeling De Ketelaere. © Photo News

Jordan Lukaku na nederlaag Antwerp: “We gaan niet alles op karakter kunnen winnen”

Voetbal 1AThere can be miracles, when you believe. ‘t is niet toevallig in een tekenfilm (The Prince of Egypt) dat Mariah Carey en Whitney Houston bidden op een mirakel. Helaas valt de realiteit vaak anders uit.

 1. Ilka Van de Vijver wil met de Yellow Tigers tijdens de slotweek van de VNL nog eens extra pieken
  volleybal

  Ilka Van de Vijver wil met de Yellow Tigers tijdens de slotweek van de VNL nog eens extra pieken

  De Yellow Tigers hebben een moeilijke week achter de rug. Logisch, want zij moesten het afleggen tegen de USA en tegen Turkije. Die twee ploegen domineren het vrouwenvolleybal en staan samen met Brazilië helemaal bovenaan de rangschikking van de ‘Volley Nations League’. Vandaag staat de nationale volleybalploeg oog in oog met Japan. Nog zo’n wereldtopper. Het team uit Azië is volop in strijd met Nederland voor de vierde plaats. Geschenken moeten dus niet verwacht worden.
 2. Janice Cayman sluit seizoen af als recordinternational bij Red Flames, maar zonder collectieve prijs met Lyon: “Nog meer zin om door te gaan”
  vrouwenvoetbal

  Janice Cayman sluit seizoen af als recordin­ter­na­ti­o­nal bij Red Flames, maar zonder collectie­ve prijs met Lyon: “Nog meer zin om door te gaan”

  Afgelopen weekend begon Janice Cayman aan de verdere scherpstelling van haar kersverse record als international bij de Red Flames. Sinds de interland tegen Luxemburg (0-1) staat de teller op 113 en als het van de Brasschaatse afhangt, is het einde nog niet in zicht. Gebrand als ze is om volgend seizoen weer te knallen. Ook bij de Franse recordkampioen Lyon die afgelopen seizoen, voor het eerst in veertien jaar, geen prijs pakte.