In de finale van de beloftencross zaterdag in Hamme kon Joran Wyseure de Brit Cameron Mason afschudden.
Volledig scherm
In de finale van de beloftencross zaterdag in Hamme kon Joran Wyseure de Brit Cameron Mason afschudden. © Geert De Rycke

Joran Wyseure wint Flandriencross voor beloften: “Twijfels zijn weg”

Veldrijden BELOfTENJoran Wyseure (21) vliegt maandag met extra vertrouwen naar Amerika. In Hamme won hij bij de U23 de Flandriencross. Met kleine voorsprong op Cameron Mason en een halve minuut op Gerben Kuypers, twee andere WK-gangers.

  1. Juventus (U11) en Brøndby (U10) pakken in Brakel eerste IBY-cup: “Meteen twee grote namen als winnaars”
    Jeugdvoetbal

    Juventus (U11) en Brøndby (U10) pakken in Brakel eerste IBY-cup: “Meteen twee grote namen als winnaars”

    Nadat een topmatch tussen twee teams met tal van bekende Vlamingen vrijdagavond voor de ideale opwarming zorgde met meer dan 500 aanwezigen, groeide de eerste editie van het Brakelse internationale jeugdtornooi IBY-cup meteen uit tot een groot succes. De deelname van teams uit 8 verschillende Europese landen, de stralende zon en het kwalitatief hoogstaand voetbal zorgden voor bomvolle Brakelse tribunes. Die toeschouwers zagen het kruim van het Belgische jeugdvoetbal aan het werk tegen enkele internationale topploegen. Met Juventus bij U11 en Brøndby bij U10 kregen de organisatoren meteen twee grote namen als eindwinnaars op de eerste editie.