De uitslagen van tweedejaarsbelofte Joran Wyseure springen in het oog: in Heusden-Zolder werd hij achttiende net na enkele profs met naam en faam.
Volledig scherm
De uitslagen van tweedejaarsbelofte Joran Wyseure springen in het oog: in Heusden-Zolder werd hij achttiende net na enkele profs met naam en faam. © Geert De Rycke

Joran Wyseure blij met achttiende plaats in Heusden-Zolder: “Bij start niet veel renners achter mij”

Joran Wyseure (19) sloot de Superprestigeveldrit in Heusden-Zolder als achttiende af. Een weerbarstige ketting in de slotronde ontnam hem de kans om voor plaats vijftien en het laatste UCI-puntje te strijden. Woensdag rijdt de tweedejaarsbelofte uit Lichtervelde de Ethiascross in Bredene.

 1. Milica Radovic blikt terug op woelige dagen bij Saturnus Michelbeke: “Van droefheid naar blijheid”
  VOLLEYBAL LIGA VROUWEN

  Milica Radovic blikt terug op woelige dagen bij Saturnus Michelbeke: “Van droefheid naar blijheid”

  Saturnus Michelbeke neemt het na een week die bol stond van de gemengde gevoelens zaterdagavond op tegen rode lantaarn Antwerp. Die laatste plaats van de Antwerpenaren zegt evenwel niks, want net als Saturnus werkte Antwerp dit seizoen nog maar één wedstrijd af. Beide ploegen zijn in principe aan elkaar gewaagd. De vraag is echter hoe het zit met de mindset van de Michelbeekse speelsters nadat ze eerst te horen kregen dat de ploeg zou stoppen, maar dinsdagavond toch het verlossende nieuws kwam van de doorstart. “Onze droefheid is omgeslagen in blijheid”, benadrukt de Servische sterspeelster Milica Radovic.
 1. AD Betty Van Proeyen (KRC Genk Ladies): “We willen zo lang mogelijk meestrijden voor een plaats in play-off 1"
  Vrouwenvoetbal Super League

  AD Betty Van Proeyen (KRC Genk Ladies): “We willen zo lang mogelijk meestrij­den voor een plaats in play-off 1"

  Na een korte winterstop maakt KRC Genk Ladies zich op voor de tweede competitiehelft. Met een gedeelde vierde plaats presteert de jonge, maar talentrijke garde van Guido Brepoels beter dan verhoopt. Samen met drie andere teams knokken de Genk Ladies voor een plaats in play-off 1. “Met twee opeenvolgende wedstrijden tegen concurrent AA Gent, staan we meteen voor bijzonder belangrijke confrontaties”, zegt AD Betty Van Proeyen.
 1. Lamkel Zé met het ondenkbare en vlotte zeges voor Standard en Anderlecht: de hoogtepunten van speeldag 22
  Play
  Jupiler Pro League

  Lamkel Zé met het ondenkbare en vlotte zeges voor Standard en Anderlecht: de hoogtepun­ten van speeldag 22

  22 januari
 2. "Wout is bijna de koning van België"
  Play

  "Wout is bijna de koning van België"