Jop Vercruysse aan de opslag: hij trekt zaterdagavond met Balti Kortrijk naar ex-ploeg Rembert Torhout.
Volledig scherm
Jop Vercruysse aan de opslag: hij trekt zaterdagavond met Balti Kortrijk naar ex-ploeg Rembert Torhout. © VDB

Jop Vercruysse (Balti Kortrijk) naar ex-ploeg Rembert Torhout: “Leuke topper, maar zeker niet beslissend”

VOLLEYBAL TWEEDE NATIONALE BRembert-Balti is zaterdagavond in tweede B dé kraker van de speeldag. Jop Vercruysse hoeft zijn gps niet in te stellen om de sporthal van Torhout te vinden. De volleyballer van Balti Kortrijk groeide er bij manier van spreken op.

 1. Fleur Moors pakt twaalfde plaats op het WK in Hoogerheide: “Toch wel wat teleurgesteld”
  Veldrijden EK meisjes

  Fleur Moors pakt twaalfde plaats op het WK in Hoogerhei­de: “Toch wel wat teleurge­steld”

  Geen medaille voor Fleur Moors die op het WK in Hoogerheide twaalfde werd. Haar start was nochtans goed, maar na de eerste ronde zakte de Bocholtse weg. Geen podium of medaille dus voor Moors. “Ik was vandaag gewoon niet goed genoeg. Mijn voorbereiding was ook niet top”, vertelt Moors die sinds nieuwjaar geen al te beste periode kende. “De voorbije dagen liep het iets beter, maar vandaag was ik gewoon niet bij de les.”
 2. Pepingen-Halle mist stuntzege tegen leider Hades in blessuretijd: “Waarom tien minuten langer spelen, als er niets gebeurd is?”
  Voetbal Tweede Nationale B

  Pepingen-Hal­le mist stuntzege tegen leider Hades in blessure­tijd: “Waarom tien minuten langer spelen, als er niets gebeurd is?”

  De ene nederlaag is de andere niet. Pepingen-Halle had zesennegentig minuten lang uitzicht op een stuntzege tegen competitieleider Hades Kiewit. Uiteindelijk ging men nog zonder punten en met een pak frustraties naar huis. In het bezoekende kamp werd verwezen naar de arbitrage. In een ‘normale’ match vielen er immers twaalf gele en één rode kaart.
 1. De Staat betaalt 2,80% intrest op je geld: hoe interessant is een rekening bij de overheid?
  Spaargids.be

  De Staat betaalt 2,80% intrest op je geld: hoe interes­sant is een rekening bij de overheid?

  Wie zijn spaargeld minstens een jaar kan missen, kan het op een e-DEPO bij de Deposito- en Consignatiekas van de Belgische Staat zetten. De opbrengst ervan wordt maand per maand vastgelegd. Voor januari was dat 2,40%, voor februari stijgt de rente tot 2,80%. Let wel: je geld moet voor de eerste van de maand op de rekening staan om die maand recht op een rente te hebben. Spaargids.be zet alles op een rij.
 2. Met deze onklopbare machine haal je de beste keukenhulp in huis
  HLN Shop

  Met deze onklopbare machine haal je de beste keukenhulp in huis

  Heb je een groot hart voor koken, is de kans reëel dat je keuken al snel te klein wordt. Om je volledig te kunnen uitleven achter je potten en pannen, verwelkom je immers graag een gamma hulpmiddelen, zoals een blender, mixer, fruitpers… Wil je geen hele keukenwand opofferen aan deze machines, kan je gelukkig een heleboel functies verenigen in één toestel: de keukenrobot. HLN Shop bekijkt deze onmisbare sidekick voor (hobby)chefs van dichterbij.
 3. Yanis Rucquois bezorgt FC Mandel United in laatste minuut de eerste thuiszege van het seizoen : “We blijven in een goede afloop geloven”

  Yanis Rucquois bezorgt FC Mandel United in laatste minuut de eerste thuiszege van het seizoen : “We blijven in een goede afloop geloven”

  FC Mandel United heeft zijn eerste thuiszege van het seizoen beet. FC Antwerp B werd met 2-1-cijfers terug huiswaarts gestuurd zodat er eindelijk eens een zegegebaar kon gemaakt worden in de Izegemse Skyline Arena. De eerstenationaler blijft ondanks die driepunter op de laatste plaats van het klassement maar hoopt dat de ommekeer nu eindelijk ingezet is.